Hvordan koble en Belkin Wireless USB

Hvordan koble en Belkin Wireless USB


Den trådløse Belkin USB er en praktisk måte å få tilgang til Internett. Denne enheten kobles til datamaskinen slik at mottaket av det trådløse signalet fra en trådløs router. Bruk den i stedet for en trådløs adapter eller kort hjemme eller på kontoret. Installasjon av denne enheten er ganske enkel. Selv om du har ingen datamaskin kompetanse, vil prosessen bare ta ca femten minutter. Etterpå er du fri til å surfe på internett via enheten.

Bruksanvisning

1 Sett Belkin trådløs USB programvare-CDen i datamaskinen ved å åpne CD-ROM-stasjonen og plassere den på innsiden. Denne CD følger med trådløs USB. Når CD er i datamaskinen vil den kjøre automatisk. Klikk "Install" og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

2 Sett den ene enden av USB-kabelen til en ledig USB-spor på datamaskinen din. De fleste datamaskiner har flere USB-porter på baksiden av maskinen. Portene er rektangulær form og om en halv tomme bred. Plugg den andre enden av kabelen til en åpen port på den trådløse ruteren.

3 Vent til datamaskinen for å gjenkjenne enheten. Et ikon i systemstatusfeltet vil varsle deg om at en ny enhet er lokalisert, og systemet vil søke etter drivere for å kjøre enheten. Om nødvendig, vil datamaskinen be deg om å klikke "Ja" eller "Fortsett" for å installere driverne. Klikk ja eller fortsette, og deretter vente til en dialogboks som ber deg om å starte datamaskinen på nytt.

4 Start datamaskinen på nytt ved først å lukke alle åpne programmer. Deretter velger du "Start" -ikonet i systemstatusfeltet, klikk på "Slå av datamaskinen" og velg deretter "Start" i dialogboksen som åpnes på skjermen.