Hvordan koble en Bluetooth Mouse til en bærbar PC

Hvordan koble en Bluetooth Mouse til en bærbar PC


Trådløse enheter kan legge til bekvemmelighet og mobilitet til din personlige datamaskin satt opp. Installere en Bluetooth-mus på den bærbare datamaskinen vil tillate deg å erstatte spor-pad med en vanlig mus og gi deg eksterne muligheter. Du kan bruke Bluetooth-musen til å styre presentasjoner fra andre siden av rommet og å tillate frie bevegelser når du spiller spill. Koble til en Bluetooth-mus til den bærbare datamaskinen er enkel oppgave som kan gjøres i løpet av minutter.

Bruksanvisning

Hvordan koble en Bluetooth Mouse til en bærbar PC

1 Slå på den bærbare datamaskinen og vent til operativsystemet er lastet helt inn. Sett batteriene i din Bluetooth-mus ved å fjerne sperren på undersiden av musen. Hvis musen bruker en ekstern ladesystem i stedet for batterier, plugge dokkingstasjon inn i stikkontakten og plasserer Bluetooth-mus på kaien for å begynne å lade.

2 Sett Bluetooth dongle inn i datamaskinens USB-port. Slå på Bluetooth-mus ved hjelp av "On / Off" bryteren på undersiden av musen. Aktiver Bluetooth evner på den bærbare datamaskinen via "System Preferences" -menyen eller "Control Panel". Vent til datamaskinen for å gjenkjenne tillegg av ny maskinvare. Følg instruksjonene i dialogboksene eller installasjonsveiviser på den bærbare datamaskinen for å installere Bluetooth-mus.

3 Installer nødvendig programvare driverne som kreves for den bærbare datamaskinen til å behandle signalene blir sendt av bluetooth mus. Sett inn CDen som fulgte med i pakken din Bluetooth-mus eller laste ned driveren online fra produsentens hjemmeside. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen. Start datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

4 Test din Bluetooth-mus. Plasser musen på et flatt underlag i nærheten av din laptop. Kontroller at Bluetooth-mus er å kontrollere bevegelsen av pekeren på skjermen. Plukk opp musen og gå flere meters avstand fra den bærbare datamaskinen og teste venstreklikk, høyreklikk, og bla funksjoner på musen for å sikre at de fungerer som de skal.

5 Juster bevegelseshastighet og bla hastigheten på din Bluetooth-mus. Åpne programvaren installert med Bluetooth-mus driveren. Øke eller redusere hver hastighet som det passer deg. Se i brukerhåndboken for den spesifikke Bluetooth-mus du bruker for mer detaljerte instruksjoner om justering av museinnstillinger og parametere.

Hint

  • Hold Bluetooth-mus innen 10 fot av den bærbare datamaskinen for å sikre at forbindelsen opprettholdes.