Hvordan koble en Canon-skriver

Canon-skrivere er blant de beste på markedet i dag for fotoutskrift; high-end seg ut med betydelig høyere oppløsning enn den nest beste konkurrent. Trekke opp en av disse maskinene til datamaskinen vil ta nesten ingen tid i det hele tatt. Vinduer i disse dager gjør prosessen så enkel som mulig.

Bruksanvisning

1 Pakk og konfigurere skriveren i henhold til produsentens spesifikasjoner. Pass på at strømmen er på og blekk og papir er installert. Hvis du har en av de Canon fotoskrivere, ikke kast bort gode fotopapir ennå; bare laste inn noen vanlig næringslivsavis.

2 Koble den kvadratiske enden av USB-kabelen til skriveren. Det skal bare være en port på baksiden av skriveren som vil ta tilkoblingen.

3 Koble den andre enden av kabelen til datamaskinen. Det bør være flere havner som tar denne ledningen; De er vanligvis plassert på baksiden av maskinen.

4 Starte opp datamaskinen.

5 Se etter en melding om at Windows XP eller Vista har "oppdaget" skriver - det er som regel noe i retning av "Ny maskinvare funnet" og deretter "Canon xxxx." Følg instruksjonene som vises på skjermen. Hvis dette ikke fungerer, eller du har en eldre versjon, bare sette inn driver-CD inn i datamaskinen, og følg instruksjonene.

Hint

  • Noen av Canon-skriver plater har drivere som gjelder for flere modeller. Ha modellnummer hendig i tilfelle du blir bedt om å velge den modellen du installerer.