Hvordan koble en Dell Inspiron Laptop til en TV

Hvordan koble en Dell Inspiron Laptop til en TV


Dell Inspiron serie av bærbare datamaskiner er standard bærbare datamaskiner med alle de vanlige video utganger av en moderne bærbar datamaskin, inkludert en Video Graphics Array (VGA) og separat Video (S-Video) utgang. På grunn av disse utganger, er det mulig å koble til en Dell Inspiron laptop til en digital TV-apparatet og bruke TVen som den bærbare skjermen.

Bruksanvisning

1 Koble en standard VGA eller S-Video-kabelen inn i VGA-utgang eller S-Video-utgang på Dell Inpiron bærbar datamaskin. Ved hjelp av S-Video vil gi deg høyere kvalitet video og vil mest sannsynlig være en standard port på TV-en.

2 Hekt den andre enden av S-Video eller VGA-kabel til TV-apparatet. De fleste moderne TVer har en VGA-inngang port eller S-video-utgang. Hvis TVen har ingen av delene, så du må bruke en adapter. Hvis du ikke trenger en adapter så alt du trenger å gjøre nå er å slå på TV-en og sett den til S-Video-inngang.

3 Hekt den andre enden av S-video eller VGA-kabelen til en VGA til RCA eller S-video til RCA adapter hvis TVen har verken en VGA eller en S-Video-inngangen. Alle digitale TVer vil ha en RCA-inngang port.

4 Hekt RCA-kabel fra adapter til RCA-inngang porten på TV-apparatet. Merk at RCA-kabler er den gule (video), Hvit og Rød (Audio) kabler også kjent som Audio / Video (A / V) kabler.