Hvordan koble en DSL Network

Hvordan koble en DSL Network


En digital subscriber line (DSL) Internett-tilkobling er rask nok for flere datamaskiner til å bruke på en gang, men de fleste DSL-modemer bare ha en ethernet-port for å koble enheter til. Hvis du ønsker å koble mer enn én datamaskin til en DSL Internett-tilkobling, må du sette opp et hjemmenettverk for å dele forbindelsen. Sette opp et hjemmenettverk for å dele DSL-tilkoblingen tar omtrent en halv time.

Bruksanvisning

1 Koble DSL-modem og strømforsyninger nettverk ruteren.

2 Hvordan koble en DSL Network

En plugget-i ethernet-kabel.

Koble fra eventuelle Ethernet-kabler som er koblet til modemet, nettverksruteren og datamaskinen.

3 Slå av datamaskinen du vil koble til nettverket.

4 Hvordan koble en DSL Network

En tom ethernet port.

Plugg den ene enden av en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på baksiden av DSL-modem.

5 Plugg den andre enden av at Ethernet-kabelen til Ethernet-porten på nettverksruteren merket "LAN", "WLAN" eller "Internet". Nettverksruteren vil bare ha en av disse alternativene.

6 Plugg din DSL-modem og nettverk ruteren strømforsyninger tilbake igjen. Vent i to minutter.

7 Koble en Ethernet-kabel inn i en av de nummererte Ethernet-porter på baksiden av nettverksruteren. Plugg den andre enden til en Ethernet-port på en datamaskin du ønsker å koble til nettverket. Hopp over dette trinnet hvis du vil koble datamaskinen trådløst.

8 Slå på datamaskinen og logg inn. Hvis du har koblet datamaskinen med en Ethernet-kabel, registrerer den automatisk DSL nettverkstilkobling. Hopp over dette trinnet hvis du har koblet datamaskinen med en Ethernet-kabel.

9 Klikk på mottaks ikonet nederst i høyre hjørne av skjermen, hvis du ønsker å koble til trådløst.

10 Klikk på det trådløse nettverket oppkalt etter produsenten av den trådløse nettverksruteren. Hvis den trådløse ruteren er satt opp til å opprette et trådløst nettverk med et annet navn, klikk på det navnet, og skriv inn passordet, hvis det er nødvendig. Hjemmenettverket er nå satt opp med DSL Internett-tilkobling.

11 Gjenta trinn sju til ni med andre datamaskiner du vil legge til nettverket.