Hvordan koble en iMac til LCD

Hvordan koble en iMac til LCD


iMac-datamaskiner er alt-i-ett-enheter som inkluderer en skjerm. Det er flere grunner til at en bruker kan ha behov for å koble en iMac til en LCD. Maskinvareproblemer kan gjøre det nødvendig å bruke en ekstern skjerm. Dessuten er flere skjermer blir brukt i økende grad til å forbedre produktiviteten; en studie av Jon Peddie Forskning viser en arbeidsproduktivitetsforbedring på 42 prosent når en ekstra skjerm brukes.

Bruksanvisning

1 Identifiser utgang på iMac datamaskin ved å se på portene på baksiden. Dette vil fortelle deg hva slags adapter for å bruke for å koble til LCD. Utgang er merket av lite rektangel med en vertikal linje på hver side av den. Hvis porten er kortere og tynnere enn en USB-port, er det en Mini Displayport. Hvis porten er bredere enn en USB-port, er det en Mini-DVI-port.

2 Skaff adapter som vil koble LCD-skjermen til iMac ved å finne ut om LCD-skjermen er et VGA eller DVI-enheten. Boksen eller manuell for enheten vil gi denne informasjonen, eller du kan se på pluggen som skal kobles til iMac. En VGA plugg har 15 pins, mens en DVI plugg har 24.

3 Koble Mini Displayport / Mini-DVI-adapter til VGA / DVI plugg. Med iMac slått på og LCD-skjerm av, sette Mini Displayport / Mini-DVI-adapter inn i porten på iMac. Slå på LCD-skjermen.

4 Gå til "System Preferences"> "Viser" for å justere innstillingene for LCD-displayet.