Hvordan koble en Internett-telefon

Hvordan koble en Internett-telefon


Hver dag flere mennesker si farvel til sitt gamle telefonselskapet og endre sin plan til en Internett-telefonselskapet. Ved å gjøre slik at de ikke bare får ubegrenset lang avstand og internasjonale samtaler, men de kan også holde sitt gamle telefonnummer, gjør bryteren sømløs og smertefri --- eller nesten. Ved hjelp av en Internett-telefon krever å koble ekstra maskinvare, som noen mennesker ikke kan være komfortabel med å gjøre. Det er faktisk ganske enkelt, men hvis du følger noen enkle trinn.

Bruksanvisning

Hvordan koble en Internett-telefon

1 Velg en bredbåndstelefonselskapet for å abonnere på. Vonage og Lingo er de to ledende alternativene i Internett-telefon markedet. Velg en leverandør på samme måte som du ville velge noe annet telefonselskapet. Sammenligne planer og kjøpe hva som passer deg best.

2 Vent til utstyr for å komme frem. Vonage telefonen tjenesten leveres med en enhet som er en kombinasjon Internett-ruter og VOIP (Voice over IP) omformer. Lingo kommer med en VOIP å overføre tale over Internett, men inkluderer ikke en ruter. I begge tilfeller må du vente på spesiell maskinvare for å ankomme før du kan koble til Internett-telefon. Denne maskinvaren kommer vanligvis innen tre virkedager.

3 Koble ruteren til Internett kilden. Bruk en Ethernet-kabel for å koble ruteren til kabel eller DSL-modem som gir Internett-tilgang. Koble den ene enden av kabelen til Ethernet-porten på modemet, og koble den andre enden til tilknytningspunktet identifisert som Internett på baksiden av ruteren.

4 Koble alle enheter som krever en Internett-tilkobling. Ved hjelp av Ethernet-kabler, koble til alle datamaskiner og andre nødvendige enheter til ruteren, i mellomrommene merket 1, 2, 3 og 4. Dette vil gi din elektronikk med tilgang til Internett. Hvis du valgte Lingo som bredbåndstelefonselskapet, vil du også trenger å koble Lingo VOIP adapter som en node.

5 Koble telefonen til VOIP omformer. I tilfelle at du er en Vonage kunde, er VOIP konverter innebygd i ruteren. I dette tilfellet, bare å plugge telefonlinjen til stedet på baksiden av ruteren identifisert som telefonen 1. Lingo kunder kan bare plugge telefonen inn i VOIP adapter, som er plugget inn i deres eksisterende ruter.

Hint

  • Gjør deg kjent med nødoppringing teknikker. Bredbåndstelefoni selskapene ikke tilbyr standard 911 numre tilgang, og i stedet sette deg i direkte kontakt med ekspedisjons offiserer.