Hvordan koble en Macbook til et kabelmodem

Hvordan koble en Macbook til et kabelmodem


Kabelmodemer gi datamaskiner med høyhastighets Internett-tilkoblinger. Datamaskiner kan koble til modemet trådløst hvis de har Wi-Fi evner, eller ved hjelp av en Ethernet-kabel. MacBook-maskiner er i stand til å koble til et kabelmodem på to måter: De kobles trådløst via Airport-enhet, eller av en Ethernet-kabel som er koblet til porten på siden av den bærbare datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Kontroller at modemet er tilkoblet og fungerer som den skal hvis du kobler til et kabelmodem i ditt hjem eller kontor. Mange kabelmodemer skjerm op grønt lys for å indikere at tilkoblingen er solid.

2 Plugge inn en Ethernet-kabelen til den tilsvarende porten på siden av Macbook hvis du planlegger å koble til modemet med en kabel.

3 Slå på Macbook ved å trykke på power-knappen i øverste høyre hjørne på undersiden av den bærbare datamaskinen.

4 Klikk på "System Preferences" -ikonet i søknaden dock. Hvis ikonet ikke vises i Dock, åpner finder og søke etter «Systemvalg». Klikk på programmet når den vises. Ved å klikke på en av disse åpner Systemvalg i et nytt vindu.

5 Klikk på "Nettverk", som er på Internett og Network seksjon i hovedvinduet i Systemvalg.

6 Se på panelet på venstre side av skjermen. Klikk på enten "Airport" eller "Ethernet". Velg "Airport" hvis du kobler til et trådløst nettverk. Velg "Ethernet" hvis du kobler til kabelen modell med en ledning. Ingen ytterligere tiltak er nødvendig for å koble til med en kabel hvis internett ikke krever et passord. Hvis det kreves et passord, vil en dialogboks vises med en tekstboks.

7 Koble til flyplassen ved å klikke på nettverksnavnet i rullemenyen ved siden av Network tekstboksen. Hvis nettverket krever et passord for å koble til, vil en dialogboks vises som ber brukeren om å skrive inn passordet. Skriv det inn og klikk "OK."