Hvordan koble en Motorola S10-HD til MacBook Pro

Motorola S10-HD er en Bluetooth-enhet som kombinerer en mikrofon og et par hodetelefoner i en enkelt, trådløst headset. Funksjoner inkluderer en effektiv rekkevidde på 33 fot, dedikerte musikk-knapper og forbedret bass. S10-HD er først og fremst beregnet for bruk med mobiltelefoner og enkelte personlige lydenheter, for eksempel Apples iPod. Imidlertid kan brukerne koble headsettet til personlige datamaskiner, slik som MacBook Pro, for bruk med telefoni applikasjoner og stemme-aktivert spill.

Bruksanvisning

1 Slå av alle andre enheter som du tidligere har forbundet med headsettet. Leaving disse enhetene aktiv kan forhindre at headsettet fra sammenkobling ordentlig med datamaskinen. Trykk på S10-HD på-knappen i midten av headsettet for å slå på enheten.

2 Kontroller at hodesettet status lampen lyser blått, noe som indikerer at enheten er fulladet. Hvis du trenger å lade hodesettet, koble den ene enden av S10-HD USB-kabelen til porten nær sentrum av hodetelefonene, og koble deretter den resterende enden av kabelen til en av USB-portene på venstre side av MacBook Pro .

3 Logg inn på din MacBook Pro og finne Bluetooth-ikonet på høyre side av menylinjen. Klikk på ikonet for å åpne "Bluetooth" -menyen. Kontroller at Bluetooth er på og "synlig" er aktivert.

4 Velg "Konfigurer Bluetooth-enhet ..." fra Bluetooth-menyen. Dette vil åpne "Bluetooth Setub Assistant" vinduet, viser en liste over alle aktive Bluetooth-enheter som MacBook Pro er i stand til å oppdage. Velg SD10-HD fra listen over enheter. Klikk "Fortsett" for å koble headsettet med datamaskinen.

5 Klikk på ikonet for et eple på høyre side av menylinjen. Åpne "System Preferences" vinduet og klikk på ikonet merket "Sound". Bla gjennom innstillingene merket "Output" og "Input" og velg SD10-HD som utpekt enhet på begge skjermene. Sett på hodetelefonene og klikk på volumknappen for å teste volumet.

Hint

  • Når du bruker hodesettet riktig, bør sentrum av hodesettet hvile over nakken din, uten å komme i kontakt med huden din.
  • Som standard når en Bluetooth-enhet forsøker MacBook Pro vil vise en melding om å etablere en forbindelse; du kan deaktivere denne funksjonen fra "Bluetooth" i "Systemvalg" vinduet.
  • Hvis du har gjentatte problemer med å etablere en forbindelse med headsettet, kan du prøve å fjerne innstillingene for enheten ved å utføre en fabrikktilbakestilling; hold nede strømknappen og + knappen samtidig til statuslampen lyser blått.