Hvordan koble en Overhead til en datamaskin

Hvordan koble en Overhead til en datamaskin


Koble til en overhead projektoren til en datamaskin er enkel. Alt du trenger er å koble begge enhetene til strømnettet og koble dem til hverandre med kablene som følger med projektoren. I utgangspunktet overhead tar plassen til en dataskjerm. Når det er festet, er alt du trenger å gjøre å fokusere og orientere projektoren mot skjermen og vise presentasjonen.

Bruksanvisning

1 Koble fra tastatur, mus, videokabel og en hvilken som helst annen ekstern enhet som er koblet til datamaskinen. Koble datamaskinen fra gjeldende plassering og plassere den under eller på siden av projektoren, nær nok slik at kablene kan koble de to enhetene. Koble til tastaturet og musen i dette nye stedet. Koble strømledningen til datamaskinen og til stikkontakten.

2 Finn VGA-porten på baksiden av projektoren. Koble VGA-kabelen som følger med projektoren til havnen. Trekk til skruene for hånd med fingrene. Bare trekk dem til de er fast, ikke stram. Koble strømkabelen til overhead, hvis det ikke allerede er tilkoblet, og koble den andre enden til stikkontakten.

3 Finn en VGA-port på datamaskinen, vil det være lik i størrelse og farge som på projektoren. Koble den andre enden av VGA-kabelen til denne porten. Trekk til skruene for hånd før de føler seg fast.

4 Slå på datamaskinen og projektoren og la dem begge å starte opp. Hvis du ikke ser noe på skjermen, trykk på "Fn og" F8 "tasten samtidig. Du skal se bildet på overhead skjermen. Hvis det fortsatt ikke noe bilde, sjekke datamaskinens tastatur for den blå funksjonsskjermen symbolet, som vil være på en av de "F #" tastene. Ellers sjekk din datamaskin manualen for å se hvilken funksjon nøkkel svinger på den alternative skjermen.

5 Fokuser bildet med linsejusteringer. Følg projektorens manualen for å se hvordan det fungerer i fokus justering beste.