Hvordan koble en parallellskriver

Før universell serieporter (som Universal Serial Bus eller USB), parallelle skrivere var slik at forbrukerne koblet en skriver til datamaskinen. Mange skrivere i dag fortsatt kontakt med denne metoden, og er enkel å sette opp og bruke. På grunn av den enorme mengden av drivere som er tilgjengelige i Windows OS programvare, mange av disse skriverne er bare plug and play, slik at du ikke trenger en plate med drivere å installere dem.

Bruksanvisning

1 Skriv ned merke og modell av den parallelle skriveren du har tenkt å koble til datamaskinen.

2 Koble den ene enden av parallellkabelen til skriveren.

3 Koble den andre enden av parallellkabelen til parallellporten på datamaskinen. Porten på datamaskinen er lang og tynn, med åpninger for 25 pinner.

4 Restart datamaskinen hvis Windows ikke varsle deg om at den har funnet ny maskinvare. Hvis Windows ikke finner skriveren, trengs ingen ytterligere tiltak.

5 Velg alternativet for å velge fra en liste når veiviseren for ny maskinvare åpnes etter at Windows laster på datamaskinen.

6 Bla nedover listen over skriverprodusenter til du finner maker av skriveren.

7 Velg modellnummeret på skriveren fra de oppførte skriverne i vindusruten.

8 Klikk "OK" for å installere skriverdriverne som trengs.

Hint

  • Hvis Windows ikke har driverne som trengs for skriveren du skal koble til, kan du søke Driversguide.com for de nødvendige driverne. Last ned drivere til datamaskinen og installere them.some skrivere har mulighet til å koble gjennom parallell- eller USB-port. Velg det alternativet som passer best needs.If du allerede har en enhet koblet til din parallellport, for eksempel en skanner eller en zip-stasjonen, kan det ha en pass-through-tilkobling, slik at du kan koble skriveren også.Hvis du gjør ikke har en parallellport på datamaskinen, kan du kjøpe en adapter som lar deg koble til datamaskinen via USB-porten.