Hvordan koble en PC til en mobiltelefon på Bluetooth

Koble til en PC til en mobiltelefon med Bluetooth kan gjøre deg i stand til å gjøre mange ting med enhetene dine. Denne funksjonen oppretter en Overføringen port for nettverksbygging og deling for ringetoner, multimedia filer og Internett-tilkoblinger. Aktivering av denne funksjonen på både PC-en og mobiltelefonen kan være ganske enkelt å oppnå. Disse instruksjonene vil hjelpe deg i å gjøre det uten problemer.

Bruksanvisning

Hvordan koble en PC til en mobiltelefon på Bluetooth

1 Konfigurer datamaskinens Bluetooth-tilkobling. Klikk på "Start" -menyen ikonet eller symbol, som vil bli plassert på skrivebordet oppgavelinje. Velg "Control Panel", som finnes i Start-menyen dropbox. Når kontrollpanelet vises, vil du se en liste over tilleggsutstyr som bidrar til driften av datamaskinen. Klikk på "Nettverk og Internett" og velg "Endre innstillinger for en Bluetooth-enhet." Når dette underemne vises, kan du se alternativer som "Make Synlig", "Aktiver oppdagelsesmodus" eller "Legg til enhet." Klikk på de relative kommandoen. (Denne kommandoen vil variere avhengig av hvilken versjon av Bluetooth-teknologi, operativsystem og datamaskinprodusenten.)

2 Konfigurer Bluetooth-innstillingene på din mobile enhet. Hvis du vil koble enheten til datamaskinen, må du gjøre det synlig også. Klikk på "Meny" på den mobile enheten tastaturet. I menyen vil du se en liste over alternativer. Klikk på "Settings". Finn "Connections" -mappen i vår mobile enhet menyen. I "Connections" -mappen, "Bluetooth" skal vises som en undermappe.

3 Velg denne mappen og konfigurere din oppdagelsesmodus. Klikk på "Discovery", "Power On", "Eller Legg til enhet" kommando og slår på denne innstillingen. Telefonen vil begynne å laste inn og konfigurere de nye innstillingene. Du vil da se en liten Bluetooth-symbolet øverst på mobilskjermen. (Dette symbolet vises vanligvis ved siden av batteriet indikasjonen symbol.) Bluetooth-enheten er nå aktivert og synlig slik at andre enheter kan koble til det.

4 Koble den mobile enheten med datamaskinen. På datamaskinens "Control Panel" i "Bluetooth-enheter" -mappen, klikk på "Sett opp en Bluetooth-enhet". Installshield Wizard En Bluetooth-enheten vises. Portalen vil være blank og kategorien skal automatisk settes til enheter. Klikk "Legg til" nederst på portalen. Det neste skjermbildet som vises vil be deg om å konfigurere koble enheten. Siden den mobile enheten allerede er konfigurert, sjekk boksen som heter "Min enhet er satt opp og klar til å bli funnet." Dette skal være den eneste boksen på siden. Klikk "Next" for å styre datamaskinens Bluetooth-modul for å oppdage den mobile enheten. Den neste skjermen skal vise et miniatyr ikon med navnet modell og nummer på den mobile enheten.

5 Marker mobile enhetens ikon og klikk "Next" når knappen blir aktiv. Det neste skjermbildet vil be deg om å skrive inn et passord for tilkobling av enheter. Det vil være flere alternativer, men velger det alternativet som sier "La meg velge mitt eget passord." (Du vil gå inn i denne nøyaktig samme kode på din mobile enhet når du blir bedt.) Skriv inn passordet du velger i det tomme dataskjemaet. Klikk "Next" slik at maskinen kan begynne å lete etter den mobile enheten. Din "Ny maskinvare funnet" varsel vises og be deg om å velge en installasjon handling.

6 Velg "Finn og installer driver (programvare)" alternativet. Datamaskinen vil nå automatisk installere mobile enhetens driverprogramvare. Datamaskinens Bluetooth-modulen vil nå ferdigstille forbindelsen. Installshield-veiviseren vises igjen i neste skjermbilde. En melding vises med mobile enhetens spesifikasjoner og teknisk informasjon. Klikk "Finish" for å avslutte tilkoblingen. Bluetooth-modulen skal nå vises med alternativer for å overføre filer mellom de to enhetene. Dette er din indikasjon på at enhetene er koblet og konfigurert.

Hint

  • Kontroller at begge enhetene er fulladet eller koblet til noen form for strømkilde før du begynner tilkoblingen for å unngå forbindelse failure.Be at datamaskinen og mobilenheten er både Bluetooth-kompatibel og i stand.
  • Ikke deaktivere Bluetooth oppdagelsesmodus på hver enhet før du har fullført hele prosessen.