Hvordan koble en projektor til en bærbar datamaskin

Hvordan koble en projektor til en bærbar datamaskin


Koble til en bærbar datamaskin til en projektor er nødvendig når du forelese eller instruere et stort publikum. Snarere enn å ha en gruppe mennesker folkemengden rundt lille skjermen, bruker du en projektor til å projisere bilder på den bærbare datamaskinen på en vegg eller skjerm, slik at alle kan se i komfort. Windows 7 gir en enkel måte å koble opp en projektor til en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Koble kabelen mellom den bærbare datamaskinen og projektoren. Denne kabelen kobler vanligvis der en skjerm kan koble.

2 Koble strømledningen til projektoren og koble strømledningen til en stikkontakt.

3 Windows 7 kan oppdage projektoren og installere de nødvendige driverne. Du kan være i stand til å starte presentasjonen umiddelbart.

4 Hvis Windows ikke finner projektoren, klikker du på Windows "Start" -menyen, velg "Control Panel", velg "Utseende og personalisering" og klikk "Koble til en projektor" under visning.

5 Windows vil spørre om du vil vise skjermen på bare projektoren eller ha skjermen på datamaskinen og projektoren. Velg type skjerm du ønsker.

Hint

  • Sørg for at PowerPoint eller andre medier presentasjon er optimalisert for maksimal oppløsning projektoren støtter. Det siste du ønsker for er kantene av innholdet som skal klippes grunn av mangel på plass på skjermen! Vanligvis et sikkert kort er å gå noe høyere enn 1024x768, med mindre du er sikker på at projektoren du skal bruke støtter høyere skjermoppløsninger.
  • Undersøk den bærbare utganger og projektorens innganger nøye. Det er lett å velge feil videooverføringskabelen, slik at du ut i kulden når det gjelder tid til å presentere. For å være sikker, ta med datamaskinen med deg når du går til en elektronikkforhandler å kjøpe kabelen. Du vil være i stand til å se gjennom pakken hvis dine kontakter vil matche opp.
  • Med mindre du bruker en HDMI-kabel, og det er støtte for lyd innebygd i media system du vil bruke til å presentere, ikke glem å ta med noen PC-høyttalere hvis det er lyden som følger presentasjonen. Ingen vil være i stand til å høre den bærbare små høyttalere!