Hvordan koble en projektor til en datamaskin trådløst

Hvordan koble en projektor til en datamaskin trådløst


Feste en projektor til hjemmenettverket kan aktivere hvilken som helst datamaskin i huset for å utnytte enheten trådløst, og legger en ny dimensjon av produktiviteten til ditt hjem datamiljø. Oppnå denne oppgaven er ganske enkel, selv for en relativt nybegynner datamaskin brukeren. Det eneste som kreves er et operativsystem som gjør det mulig for projektor deling over nettverket, for eksempel Windows Vista eller Windows 7. Oppsettprosessen bør ikke ta mer enn 10 minutter.

Bruksanvisning

1 Koble projektoren til en av start datamaskiner i nettverk som bruker kablet tilkobling (vanligvis en USB-tilkobling for de fleste projektorer). Følg instruksjonene som fulgte med projektoren å installere det på vertsmaskinen.

2 Aktiver projektoren deling veiviseren på den trådløse datamaskinen ved å klikke på "Start" -menyen, deretter skrive "Projector Sharing" i søkeboksen. Klikk på alternativet som vises, er oppført som "Koble til en nettverksprojektor." Dette vil vise en veiviser på skjermen designet for å fullføre tilkoblingen prosessen.

3 Utnytte "Søk etter en projektor" for å automatisk oppdage projektoren er koblet til hjemmenettverket. Velg projektoren fra listen, og følg resten av anvisningene på skjermen for å fullføre tilkoblingen prosedyre, etter som du vil være i stand til å koble til projektoren med fjern trådløs datamaskin.