Hvordan koble en projektor til en stasjonær datamaskin

Hvordan koble en projektor til en stasjonær datamaskin


En høy kvalitet projektor kan gjøre en utmerket, og billigere, erstatning for en stor TV-skjerm hvis du vil vise en presentasjon eller film til et stort publikum. Projektorer har ekstra bonus for rask tilkobling til stasjonære datamaskiner, slik at du kan streame en PowerPoint lysbildefremvisning til en gruppe av kunder eller ansatte.

Bruksanvisning

1 Hvordan koble en projektor til en stasjonær datamaskin

Sjekk ledningene til kontakten som fulgte med projektoren for å se hva slags effekt den bruker, som DVI, VGA, S-Video eller USB. Sjekk portene på baksiden og forsiden av datamaskinen for å sikre at du har en tilsvarende port til utgangskabelen.

2 Hvordan koble en projektor til en stasjonær datamaskin


Kjøp en konverteringskabel, for eksempel S-Video til USB, hvis du ikke har riktig type port på datamaskinen. Koble omdannelsen kabelen til den opprinnelige kabel.

3 Plugg strømledningen fra projektoren til et strømuttak. Slå av datamaskinen og forsikre deg om at projektoren er slått av. Plugg utgående kabel fra projektoren til den aktuelle porten på datamaskinen.

4 Slå på strømmen til projektoren og peker mot en tom vegg eller projektor skjermen.

5 Vent til du får beskjed på skjermen ber om hvilken type enhet du bruker. Bruk fjernkontrollen som fulgte med projektoren til å velge det alternativet som enten sier "PC" eller navnet på utgangskontakten som "VGA".

Hint

  • Noen projektor enheter kan du velge skjermbilder eller slå av projektoren med datamaskinens mus i stedet for med fjernkontrollen. Du må få en seriell kabel og koble den fra datamaskinen til porten på projektoren merket som "Input" for å dra nytte av feature.Restart datamaskinen og projektoren hvis projektoren ikke umiddelbart begynne å sende ut et bilde i Hvis en av enhetene ennå ikke har oppdaget den andre.