Hvordan koble en projektor til en Win7 Laptop

Hvordan koble en projektor til en Win7 Laptop


Projektorer er ofte koblet til en datamaskin for å vise visuell informasjon, som regel fra Microsoft PowerPoint lysbildepresentasjoner, på en stor skjerm. De brukes av bedrifter i møter for å vise ideer og strategier for medlemmer av organisasjonen. De er også brukt i universiteter og høgskoler av professorer for å vise informasjon diskutert i forelesningene. Du kan enkelt koble en projektor til Windows 7 laptop.

Bruksanvisning

1 Slå på projektoren. Plugg projektorens videokabel til video-porten på datamaskinen. Denne kabelen kan være enten VGA eller DVI, avhengig av projektoren. Din bærbare kan ha begge disse eller bare én. Sørg for at projektoren kabelen er kompatibel med den bærbare datamaskinen.

2 Åpne Kontrollpanel på den bærbare datamaskinen. Klikk på "Start" -knappen, klikk deretter "Control Panel".

3 Skriv "projektor" i søkefeltet i øvre høyre hjørne av vinduet. Klikk "Koble til en projektor."

4 Velg hvordan du ønsker å ha skrivebordet på datamaskinen vises ved å klikke på ikonet for en visningsmodus. Det er fire forskjellige konfigurasjoner. "Computer Only" lar deg vise skrivebordet bare gjennom datamaskinen. "Dupliser" lar deg vise din datamaskin gjennom både den bærbare datamaskinen og projektoren. "Utvid" lar deg utvide skrivebordet til projektoren, og "Projector Only" lar deg vise skrivebordet bare gjennom projektoren.