Hvordan koble en ruter for å Verizon FiOS

Hvordan koble en ruter for å Verizon FiOS


Verizon FiOS innebærer å sette opp en fiberoptisk kabel for å koble til din datamaskin samt en TV. Hvis du har flere datamaskiner å koble til, Verizon tilbyr også en kombinasjon modem / router i tillegg for deg å bruke. Men hvis du ikke liker ruteren du fikk av Verizon, kan du erstatte en annen router på sin plass, bruker den originale modem / router som en bro til FiOS service.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren på datamaskinen og skriv "192.168.1.1" i adressefeltet, og trykk deretter på Enter.

2 Skriv inn brukernavn og passord når du blir bedt. Vanligvis kan du angi henholdsvis brukernavn og passord "admin" og "passord".

3 Klikk på "Min Network" på toppen av skjermen, og klikk deretter på "Avansert" for å se alle tilkoblinger for modemet. Klikk på "Network Connections" -innstillingen i menyen til venstre.

4 Klikk på "Broadband Connection (Coax)" fra tilkoblingslisten. Klikk deretter på "Settings" -knappen for å få opp hovedinnstillingene for FiOS ruteren.

5 Aktiver "Privacy" innstilling for tilkobling hvis det ikke allerede er aktivert.

6 Klikk på "Slipp" -knappen og deretter "Ingen IP-adresse."

7 Klikk på "Apply" for å lagre disse innstillingene.

8 Klikk på "Network (Home / Office)" i "Connections" -listen, og klikk deretter på "Settings" -knappen. Merk av i boksen ved siden av "bredbånd (Coax)" under "Bridge" grensesnitt, og deretter av i boksen under "STP" kolonnen.

9 Koble fra alle datamaskiner fra Verizon modem. Koble datamaskinen til den nye ruteren via Ethernet-kablene, og koble ruteren til router / modem.

Hint

  • Du vil ikke lenger kunne bruke Verizon FiOS TV hvis du gjør dette.