Hvordan koble en ruter til et kabelmodem

Hvordan koble en ruter til et kabelmodem


Opprette et grunnleggende nettverk fra et modem og en ruter til å feilsøke det hvis noe går galt. Mange Internett-leverandører og utstyrsprodusenter kreve et gebyr for grunnleggende teknisk support. Lære å administrere et nettverk på din egen bidrar til å redusere kostnadene ved å opprettholde et nettverk oppe og går. Den lar deg også til å raskt løse eventuelle tilkoblingsproblemer som oppstår.

Bruksanvisning

1 Finn internettforbindelse punkt i ditt hjem. Vanligvis er tilknytningspunktet en gjenget kabeluttak plassert på veggen (Den samme type stikkontakt der du kobler din kabelboks). Men mange Internett-leverandører eller leverandører, sette opp en dedikert forbindelse med et filter for å bidra til å forbedre tilkoblingshastighet. Kontakt Internett-leverandøren hvis du er usikker på om din Internett-tilkobling er koblet inn i veggen eller hvis ISP kablet en dedikert tilkobling, for å finne ut. Selv om noen kabeluttak vil fungere, er t best å bruke en en dedikert tilkobling hvis du har en.

2 Koble en koaksialkabel til Internett kilden og koble deretter den andre enden av koaksialkabelen til baksiden av din Internett-modem. Modemet har kun en koaksial kontakt.

3 Koble en Ethernet-kabel til Ethernet-porten på baksiden av Internett-modem. Plugg den andre enden av Ethernet-kabelen til (Wide Area Network) port på baksiden av den trådløse ruteren WAN.

4 Drive Internett-modem på og vent i 30 sekunder før det helt starte opp. Slå den trådløse ruteren på og la den starte opp i en periode på 30 sekunder. Ruteren er nå utstyrt med Internett.