Hvordan koble en skriver til en HP Laptop

Hvordan koble en skriver til en HP Laptop


Det er mange grunner til å velge en bærbar datamaskin via en tradisjonell stasjonær, inkludert portabilitet, enkelhet og evne til å jobbe fra hvor som helst. Selv så det er tider du ønsker bekvemmeligheter du er vant til med en stasjonær PC, inkludert muligheten til å skrive ut dokumenter når du trenger det. Med bare noen få enkle trinn kan du sette opp en skriver på HP laptop.

Bruksanvisning

1 Velg en dokkingstasjon for HP laptop. En dokkingstasjon gir tilgang til ikke bare en skriver, men til en ekstern mus og tastatur i tillegg. Du kan også koble til flere enheter, inkludert kortlesere og USB-huber, til dokkingstasjonen.

2 Plasser docking stasjon på skrivebordet eller arbeidsstasjonen, og pass på å finne den på et sted hvor både foran og bak skal være lett tilgjengelig. Plugg strømledningen inn i dokkingstasjonen, og koble den til overspenningsvern eller avbruddsfri strømforsyning (UPS).

3 Koble skriveren til dokkstasjonen ved hjelp av enten en parallell eller en USB-tilkobling. Hvis baksiden av skriveren har en liten firkant kontakten på baksiden er det en USB-skriver. Hvis det er en stor rektangulær tilkobling på baksiden er det en parallellskriver.

4 Koble riktig kabel fra skriveren til porten på dokkingstasjonen, og slå på skriveren.

5 Skyv laptop inn i dokkingstasjonen, slår dokkingstasjonen på. Du skal se skjermen på den eksterne skjermen. Logg på datamaskinen og vent til skriveren bli gjenkjent av operativsystemet. Ha skriver installasjonen disken klar i tilfelle du trenger det for å fullføre installasjonen. Logg på den bærbare datamaskinen og sende en testside til skriveren.