Hvordan koble en Wii til en HP

Hvordan koble en Wii til en HP


Det er mulig å kontrollere Hewlett-Packard (HP) datamaskin via din Nintendo Wii-fjernkontrollen. Programvaren er nødvendig for å koble Wii til HP-datamaskinen er liten, trygg og fri. Skjermtastaturet som ble forhåndsinstallert med datamaskinen kan du skrive inn bokstaver via Wii-fjernkontrollen. Når du kobler Wii til datamaskinen, kan du styre systemet med Wii-fjernkontrollen. Da kan du styre all programvare på datamaskinen via Wii-fjernkontrollen.

Bruksanvisning

Computer Setup

1 Opprett en konto for en gratis prøveversjon av LogMeIn Pro på i Logg meg på nettsiden. Nettstedet sin hjemmeside er knyttet i Resources. Klikk på hjemmesiden er "Prøv det gratis" -knappen, og klikk deretter på "Access". Fyll ut registreringsskjemaet, og klikk deretter på "fortsett".

2 Last ned gratis prøveversjonen. For å begynne, klikk på "Legg til Computer", og klikk deretter på "Last ned nå." En dialogboks vil dukke opp. Klikk "Lagre fil". Når nedlastingen er fullført, klikk på "Open", og klikk deretter på "OK".

3 Installere gratis prøveversjonen. Følg programvarens installasjonsveiledningen, bruker vanlig installasjon. Du vil bli bedt om å navngi datamaskinen og velge en "tilgangskode." Skrive ned denne informasjonen er gunstig.

4 Start datamaskinen på nytt.

5 Logg deg inn på Log Me In nettsiden sin hjemmeside. Navnet du ga datamaskinen din vil vises på nettsiden. Klikk på det navnet, og skriv inn "tilgangskode."

6 Konfigurer Logg Me In gratis prøvekonto. Klikk på "Preferences", og klikk deretter på "Remote Control." Endre innstillingen for "Standard Remote" fra "Active-X" til "HTML". Klikk på "Apply" og deretter klikke på "Koble fra."

7 Aktiver skjermtastaturet. Den lar deg bruke din Wii fjernkontrollen til å skrive. Klikk på følgende kommandoer i rekkefølge:. "Start", "Alle programmer," "Tilbehør", "Tilgjengelighet" og "On Screen Keyboard"

Wii Setup

8 Åpne Logg meg på nettsiden sin hjemmeside fra Wii-konsollen.

9 Lagre nettsiden til dine favoritter.

10 Logg deg inn på kontoen du opprettet for HP-datamaskinen.

11 Klikk på "Mine datamaskiner" for å velge datamaskinen.

12 Skriv inn tilgangskode. Etter dataskjermen belastninger, kan du styre datamaskinen med Wii-fjernkontrollen.