Hvordan koble et tastatur til en datamaskin med USB

Tastaturet er en nødvendig enhet for enhver datamaskin uten en berøringsskjerm. Et tastatur er en av de eksterne enheter på en datamaskin som ikke krever noen tekniske kunnskaper, og kan oppgraderes ved omtrent alle. En USB-port er en port plassert på en datamaskin og brukes til å koble alt fra digitale kameraer til høyttalere til tastatur. Å være at de fleste datamaskiner har minst et par USB-porter, er dette en universell metode for å koble et tastatur til en datamaskin. Å vite hvordan du kobler et tastatur til datamaskinen via en USB-port vil sikre at du ikke støter på noen problemer.

Bruksanvisning

1 Ved hjelp uansett hvilken metode du har opprettet på datamaskinen for å koble til Internett, må du passe på at du er koblet.

2 Hvis du har et USB-tastatur, bare å plugge tastaturet inn i en ledig USB-port.

3 Id du ikke har en USB-tastatur, finne en PS / 2 til USB omformer for tastaturet. Spesielt gjelder med eldre modeller, keyboards brukt en PS / 2-tilkobling. En PS / 2 til USB omformer kan kjøpes på nettet eller fra en elektronikkbutikk.

4 Plugg tastaturet til en ledig USB-port. Per 2011, de fleste tastaturer bruker USB som tilkoblingsmetode til datamaskinen, er at alle datamaskiner som ble produsert etter 1998 har flere USB-porter.

5 Følg instruksjonene for å la datamaskinen til å finne de nødvendige driverne for tastaturet for å operere på datamaskinen. På mange datamaskiner, vil denne prosessen skje automatisk så lenge du har en Internett-tilkobling. På noen datamaskiner, kan du trenger å følge en rekke enkle trinn som datamaskinen søker etter den nødvendige driveren for driften av tastaturet.