Hvordan koble Google Web Accelerator

Google Web Accelerator er et program som bruker en rekke teknikker for å gjøre nettsurfing raskere. Når du surfer på Internett ved hjelp av Web Accelerator, programrutene dine sideforespørsler gjennom dedikerte servere på Googles side, komprimere data når det er mulig før du sender den til datamaskinen. Mens Google har kansellert Web Accelerator eksperiment, serverne er fortsatt aktiv, og tredjeparts nettsteder fortsette å være vert for Google Web Accelerator for nedlasting.

Bruksanvisning

1 Bla til en nedlastingsside for Google Web Accelerator. Klikk "Last ned nyeste versjon" og lagre den resulterende filen til skrivebordet.

2 Dobbeltklikk på filen "GoogleWebAcceleratorSetup.msi" når nedlastingen er fullført. Klikk "Next" når "Google Web Accelerator Setup" vises.

3 Undersøk vilkårene for bruk av Google Web Accelerator. Hvis du godtar betingelsene, klikker du på "Jeg godtar".

4 Undersøk personvernregler for Google Web Accelerator. Kryss av i boksen nederst i vinduet hvis du godtar betingelsene, og klikk deretter på "Next".

5 Klikk på "Finish". Installasjonsverktøyet lukker alle åpne forekomster av Internet Explorer og Firefox automatisk, og fullfører programvarekonfigurasjonen.

6 Åpne nettleseren. Du skal nå se på en knapp i hjørnet av nettleservinduet med ordene "0,0 sekunder lagret." Når du surfer på nettet, det viste nummeret vokser i henhold til det beløp som Google Web Accelerator har redusert siden lastetider.