Hvordan koble HDTV til en HP Pavilion

HP Pavilion laptop kan du gjøre mye mer enn bare å skrive dokumenter eller surfe på Internett når du er borte fra hjemmet. Du kan også bruke din Pavilion bærbare som en mediespiller eller presentasjon plattform for en stor-format TV. Uansett modell HP Pavilion du eier, en enkelt kabel - og kanskje en digital video adapter - lar deg koble den bærbare datamaskinen til en HDTV, og nyte fordelene av en større bildeskjerm.

Bruksanvisning

1 Slå av HP Pavilion laptop og slå av HDTV.

2 Koble videokabelen - og adapter om nødvendig - til videoutgangen på Pavilion laptop. Avhengig av hvilken modell du eier, kan du ha en eller flere videoportene. De typer videoportene på vanlige Pavilion-modeller er DVI, HDMI og VGA. Nyere modeller vanligvis skip med DVI eller HDMI-porter og noen ganger begge deler. Eldre Pavilion bærbare datamaskiner vanligvis bare har en VGA-videoutgang. Du kan bruke en adapter for å koble VGA til DVI eller koble DVI til HDMI. Men du kan ikke konvertere direkte fra en VGA til HDMI-signal. Merk - Noen HDTVer har en VGA-port slik at du kan koble den direkte til en eldre datamaskin. Men VGA-tilkoblinger støtter bare analoge signaler.

3 Koble den andre enden av videokabelen til tilsvarende port på HDTV.

4 Slå på HD-TV først, og deretter HP Pavilion laptop. La den bærbare datamaskinen til å starte opp Windows og logg inn med ditt brukernavn og passord hvis du blir bedt om.

5 Endre "Input" eller "Source" på HDTV for å matche den innkommende tilkoblingen fra Pavilion laptop. De fleste HDTVer tillate deg å endre "Input" eller "Source" alternativet på on-ved å trykke på riktig knapp på fjernkontrollen til TVen. Hvis du ikke vet hvordan du endrer kilden for HDTV, refererer til eieren eller brukerhåndboken for TV.

6 Trykk på "Fn" + "F4" tastene på Pavilion tastaturet for å veksle skjermen mellom laptop og HDTV. Trykk én gang på tasten for å vise skjermen på HDTV. Trykk på de to tastene på nytt for å vise bildet på Pavilion bærbar PC og HDTV. Til slutt trykker du på "Fn" + "F4" tastene for tredje gang for å vise skjermbildet bare på den bærbare datamaskinen.

Hint

  • Med noen HDTVer, må du kanskje justere apparatets oppløsningsinnstillingene for å matche de på Pavilion laptop. Bruk fjernkontrollen for å få tilgang til innstillingene for skjermmeny oppløsning for TV.