Hvordan koble hodetelefoner til en datamaskin

Hvordan koble hodetelefoner til en datamaskin


Hodetelefoner kan være svært nyttig når du hører på musikk eller spiller dataspill på din datamaskin. Hvis du ønsker å samhandle med andre gjennom datamaskinen, skjønt, bør du vurdere å kjøpe et headset. Hodetelefoner kombinere en mikrofon og øretelefon i én enhet, noe som gjør det mye lettere å snakke med og høre andre gjennom datamaskinen. Hodetelefoner vil komme godt med når videochatting eller spille online spill mot venner.

Bruksanvisning

for Desktop

1 Identifiser de to kontaktpluggene på dine hodetelefoner. Det vil være en plugg for både mikrofon og øretelefon på datamaskinen. Hvis hodetelefonene kom med instruksjoner eller en manuell, lese denne informasjonen til å lære som pluggen er for mikrofonen og som er for hodetelefonene.

2 Se på endene av pluggene for å finne ut hva som er hva. Slutten av hodetelefoner akkord vil mest sannsynlig være grønn eller blå, eller noen ganger svart. Det vil trolig være en hodetelefonikonet på enden av pluggen også. Pluggen for mikrofonen vil mest sannsynlig være rosa, selv om det kunne være rød. Nok en gang, vil det trolig være et mikrofonikon på undersiden av pluggen.

3 Finn de rette kontaktene på baksiden av datamaskinen. Det bør være to knekter som samsvarer med fargene på pluggene som finnes på hodesettet. Disse kontaktene kan også ha mikrofon og hodetelefon-ikonet under dem.

4 Plugg mikrofonen akkord inn i mikrofonen jack og hodetelefon akkord inn i hodetelefonkontakten.

For en bærbar PC

5 Finn de to kontaktene på siden av den bærbare datamaskinen. Dette er hva du trenger for å koble hodesettet til.

6 Finn mikrofon og hodetelefon-ikonet over eller under den aktuelle kontakten.

7 Plugg mikrofonen akkord inn i mikrofonen jack og hodetelefon akkord inn i hodetelefonkontakten.

Hint

  • Du kan kjøpe et hodesett med en USB-plugg i stedet for to separate akkorder.
  • Bare bruke en hodetelefon som er ment for datamaskiner. Hodesett for PS3 og Xbox 360 må endres for å arbeide på datamaskinen. Dette kan faktisk være dyrere enn å kjøpe en datamaskin headset.