Hvordan koble min Dell Inspiron 1525 aptop opp til min HDTV

Hvordan koble min Dell Inspiron 1525 aptop opp til min HDTV


Den 15,4-tommers skjerm på Dell Inspiron 1525 bærbar datamaskin fungerer godt for grunnleggende databehandling, men 1280 x 800 pixel XGA-skjerm kan ikke sammenligne bildet produsert av en HD-TV. Den Inspiron 1525 har flere utganger som lar deg koble enkelt datamaskinen til din HDTV. Dette gjør det praktisk å bruke video streaming tjenester som Netflix og Hulu til å se filmer på TV.

Bruksanvisning

1 Koble HDMI-kabelen til HDMI-porten på venstre side av datamaskinen, like foran RJ-11-modemkabel port.

2 Fest den andre enden av kabelen til HDMI-porten på din HDTV. Den nøyaktige plasseringen vil variere mellom de ulike merker og modeller, men det bør være på bakpanelet.

3 Velg HDMI-alternativet på fjernsyn videokildemenyen. De fleste TVer har en kilde på fjern som gjør endring av inngangskilden lett.

4 Slå på datamaskinen. Når den starter, åpne kontrollpanelet og velg "Utseende og personalisering." Klikk på "Skjerminnstillinger" etterfulgt av "Avanserte innstillinger". Velg "Intel" og klikk på "Graphics Properties" -knappen. Velg "Intel Dual Display Clone" og lukke vinduene. Hva du ser på skjermen vil også vises på TV.

5 Høyreklikk på høyttalerikonet nederst til venstre på skjermen og velg "Avspillingsenheter." Velg HDMI i listen over enheter og klikk på "Set Default" i bunnen av vinduet.

Hint

  • Avhengig av datamaskinens innstillinger, trinn 4 og 5 kan ikke være nødvendig.
  • I stedet for å gå til kontrollpanelet for å velge alternativet skjermen, trykk på "Fn" og "F5" for å bla gjennom videoheter.
  • Hvis TV-apparatet ikke har en HDMI-port, kan du koble datamaskinen med en S-videokabel. Dessverre blir det ingen lyd fra TV-en. Hvis TVen har en lydinngang du kan koble datamaskinen med en dual mannlig plugg lydkabel koblet til hodetelefonkontakten.