Hvordan koble min Epson-skriver til min bærbare

Du kan lese dokumenter og bla gjennom bilder på den bærbare datamaskinen hvor du går, men noen ganger er det nødvendig å skrive ut papirkopier. Fordi stasjonære bli satt på ett sted i en lengre periode, koble en skriver er vanligvis en engangs avtale. Som en laptop eier on-the-go, kan du finne deg selv å koble den bærbare datamaskinen til en rekke ulike skrivere, imidlertid. Lær hvordan du kobler en Epson-skriver til den bærbare datamaskinen og begynne å skrive med en gang.

Bruksanvisning

1 Hvordan koble min Epson-skriver til min bærbare

Koble USB-kabelen inn i den bærbare datamaskinen.

Plugg Epson skriverens USB-kabel til den bærbare datamaskinen. Se etter en ledig USB-port på sidene eller baksiden av datamaskinen. Sett USB-kabelen inn i porten. Du har sannsynligvis kabelen opp ned hvis det ikke passer.

2 Hvordan koble min Epson-skriver til min bærbare

Få nye datamaskiner har parallellporter.

Koble skriverens parallellkabelen til en parallellport på den bærbare datamaskinen hvis du har en eldre modell uten USB. Merk at de fleste bærbare datamaskiner ikke lenger har parallellporter. Disse store portene vanligvis sort eller rosa i fargen. Du kan også koble en parallellskriver til den bærbare datamaskinen med en USB-to-parallell adapter, imidlertid.

3 Kontroller at den andre enden av USB eller parallellkabelen er koblet til skriveren. Kontroller at strømkabelen er plugget inn og slå på skriveren.

De fleste skrivere skal fungere automatisk i Windows 7, men du må installere drivere fra CD-ROM-en som fulgte med skriveren. Eldre parallelle skrivere er kanskje ikke kompatible med nyere versjoner av Windows, selv om du har en adapter.