Hvordan koble Min HP 932C Skriver og ha det Arbeid

Hvordan koble Min HP 932C Skriver og ha det Arbeid


HP Deskjet 932C er en blekkskriver med muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder i farger. I tillegg er Deskjet 932C optimalisert for høyhastighets utskrift, være i stand til å produsere maksimalt 9 sider med tekst per minutt. Metoden for å installere Deskjet 932C er lik som andre blekkskrivere. Når du har lært å installere det, vil du oppdage at du installerer nesten alle skrivere er en lek.

Bruksanvisning

1 Koble strømkabelen til baksiden av 932C og slå på skriveren.

2 Sving papirbrettet foran på skriveren ned og mot deg for å åpne den. Fyll skuffen med standard hvitt papir for blekkskrivere.

3 Sving lokket på skriveren opp for å åpne det, og vent et øyeblikk for blekkpatronen transportøren å bevege seg til høyre side i skriveren før du fortsetter.

4 Pakk en av blekkpatronene og skrelle den beskyttende stripe fra bunnen. Løft plastdekselet for kontakten på høyre side av patronholderen hvis du installerer den sorte patronen, eller venstre side hvis du installerer fargekassetten. Skyv kassetten inn i beholderen slik at munnstykket er på bunnen og teksturerte plast ryggen er på toppen og vender mot deg. Når tonerkassetten er satt helt inn, lukker dekselet. Dekselet klikker når den er helt lukket.

5 Gjenta trinn 4 med den andre blekkpatronen, og lukk skriverdekselet. Skriveren skriver ut en testside automatisk for å bekrefte at blekkpatronene er riktig installert.

6 Slå på datamaskinen hvis den ikke allerede er, men ikke koble skriveren til datamaskinen ennå.

7 Sett driver platen for Deskjet 932C inn i datamaskinen. Hvis du ikke har driveren platen, laste ned driveren for operativsystemet ditt fra linken i "Ressurser" i denne article.The installasjon Programmet laster automatisk.

8 Følg instruksjonene for å fullføre driverinstallasjonen. Koble skriveren til en ledig USB-port på datamaskinen når du blir bedt av programvaren. Når installasjonen er ferdig, er skriveren klar til bruk.

Hint

  • HP Deskjet 932C har også muligheten til å koble til datamaskinen via parallellporten. Hvis du bruker en parallellkabel for å koble til 932C, koble skriveren til datamaskinen og slå den på før du installerer driverprogramvaren. Hvis en "funnet ny maskinvare" vises etter at du slo på maskinen, lukke vinduet før driverprogramvaren er installert.