Hvordan koble min HP Deskjet-skriver til Min Dell Computer

Hvordan koble min HP Deskjet-skriver til Min Dell Computer


Selv om Dell og Hewlett Packard er to separate selskaper at produsentens egne typer maskiner, deres produkter virker sammen for å hjelpe deg å fullføre utskriftsprosjekter. Du må konfigurere innstillinger for Dell datamaskin å arbeide med HP Deskjet-skriveren. HP tilbyr en installasjon disk med sine skrivere for å hjelpe deg å installere enhetsdrivere og annen programvare som du trenger for å skrive ut fra Dell-datamaskinen. Du bør være i stand til å fullføre denne grei oppgave på bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Sett installasjons-CDen som fulgte med HP Deskjet-skriveren i CD-stasjonen på Dell-datamaskinen. Klikk "Start" hvis CDen ikke automatisk begynne å spille. Klikk på "Computer" på høyre side av Start-menyen. Dobbeltklikk på stasjonen i forbindelse med CD / DVD-spiller Dell-datamaskinen er å lage CD begynne å spille.

2 Klikk på "Install" på det første skjermbildet i installasjons CD. Vent mens CD overfører de nødvendige filene til Dell-datamaskinen. Klikk "Next" når prosessen er over. Klikk "Next" på ikke blokkerer HP Install Wizard Processes skjermen.

3 Velg alternativet for å søke etter oppdateringer automatisk og klikk "Next". Velg "Anbefalt" på den neste skjermen for å installere all programvare fra HP for å gjøre skriveren arbeid. Velg "Custom" for en sjanse til å velge hvilken programvare du vil installere til Dell-datamaskinen. Klikk "Next".

4 Klikk på "Jeg er enig" for å godta HPs lisensavtale. Klikk "Next" på skjermen der HP takk for at du kjøpte deres produkt.

5 Sett en hake i boksen ved siden av "legge til snarveier på skrivebordet" hvis du ønsker å se en snarvei til programvaren. La det stå tomt hvis du ville heller ikke. Klikk "Next".

6 Slå på HP Deskjet-skriveren. Bruk USB-kabelen som fulgte med skriveren for å koble den til din Dell-PC-ens USB-port. Klikk "Next" når skjermen viser "Product tilkoblet."

7 Klikk "Start" når installasjonen ber deg om å starte Dell-datamaskinen. Klikk på "Finish" når datamaskinen starter på nytt, tar deg automatisk tilbake til installasjonsveiviseren og gratulerer deg med på en vellykket installasjon.

Hint

  • Hvis du ikke har CDen for å installere HP Deskjet-skriveren, kan du fortsatt koble det til Dell-datamaskinen. Last ned drivere for din skrivermodell fra HP Support. Deretter åpner du installasjonsveiviseren skriveren på Dell-datamaskinen ved å gå til Start> Enheter og skrivere> Legg til skriver. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.
  • Både Dell og HP gjør et stort utvalg av modeller av utstyr og disse instruksjonene kan variere avhengig av hvilke modeller du bruker. Hvis du har noen problemer med å koble de to maskinene, konsultere brukermanualer. Du kan også kontakte Dell Support for å få hjelp med datamaskinen eller HP Support for å få hjelp med skriveren.