Hvordan koble min Inspiron E1505 til TV-en min

Den 15,4-tommers skjerm på Dell Inspiron E1505 er stor nok til å vise noen få fot av datamaskinen. Imidlertid kan det være lurt å koble datamaskinen til en stor ekstern skjerm som en TV for å lettere se en film eller gi en presentasjon for et publikum på mer enn en håndfull mennesker. Den Inspiron E1505 har to videotilkoblinger som du kan bruke til å koble datamaskinen til en TV. Koble datamaskinen til TV-apparatet og bruke den innebygde tastatursnarvei for å veksle mellom de to skjermene.

Bruksanvisning

1 Koble den ene enden av videokabelen til den blå VGA-kontakt eller rund S-Video-kontakten på baksiden av Inspiron E1505, og koble deretter den andre enden til den tilsvarende videoinngangen på baksiden av TV-apparatet. Denne kontakten kan ha en etikett som "VGA", "S-Video", "Video In" eller "Aux". Sats på en VGA-tilkobling. hvis mulig, for best mulig bildekvalitet.

2 Slå fjernsynet på, og bruke fjernkontrollen eller knappene på frontpanelet for å konfigurere den til å begynne å godta video gjennom inngangsporten. Vanligvis knappen du må trykke på fjernkontrollen har samme etikett som inngangsporten, for eksempel "S-Video" eller "Aux", eller du må kanskje bruke en knapp merket "Input" for å bla gjennom alternativene.

3 Trykk på "Fn" og "F8" tastene på Inspiron E1505 for å veksle mellom den bærbare innebygd skjerm, TV og begge skjermene samtidig. Hvis du ikke klarer å se en del av skjermbildet på TV eller bildet ser uskarpt, fortsette.

4 Høyreklikk på et åpent område på skrivebordet, og klikk deretter på "Egenskaper" hvis Inspiron E1505 har Windows XP installert, eller "Tilpass" hvis den kjører Windows Vista.

5 Klikk på "Settings" -fanen øverst i vinduet i Windows XP, eller "Skjerminnstillinger" linken nederst i Windows Vista.

6 Dra glidebryteren under "Skjermoppløsning" eller "Resolution" helt til venstre for å velge display til lavest mulig oppløsning, og klikk deretter "OK". Displayet på TV skal nå være klarere. Hvis det er ekstra plass på skjermen for skjermen til å utvide, øke oppløsningen i trinn til du er fornøyd med videokvaliteten.

Hint

  • Hvis TV-apparatet ikke har en VGA eller S-Video-inngang, kan du fortsatt være i stand til å koble Inspiron E1505 ved hjelp av en adapter slik som en S-Video-til-kompositt-kabel.
  • VGA og S-Video-kablene ikke bære lydinformasjon. For å spille av lyd fra din Inspiron E1505 på TV, må du koble en lydkabel med en 1/8-tommers kontakten til bærbare hodetelefonutgangen, og koble den andre enden til TV-lydinngang.