Hvordan koble My Sound Device

Legge til en lydenhet til datamaskinen kan være gunstig for en rekke årsaker. Du kan legge til et høykvalitets høyttalersystem for å forbedre lyden, eller en mikrofon til bruk for stemmen konferanser. Du kan koble en musikalsk tastatur til datamaskinen hvis du er interessert i å lage din egen musikk. Uansett hva slags lyd enheten du vil koble til hvilken grunn, de alle plugge inn datamaskinen i en av noen få bestemte måter.

Bruksanvisning

1 Bestem nøyaktig hvordan lydenhet er ment å koble til datamaskinen. Lydenheten vil ha en kabel som kjører ut av det designet for å plugge inn lydkortet. Ser ved endene av kabelen. Du vil se en USB-kabel, en tre-plugget kabelen med grønne, røde og svarte tupper, en to-plugget kabelen med hvite og gule ender eller en HDMI-kabel.

2 Plugg USB lydenhet i en ledig USB-port på datamaskinen. Eksempler på enheter som ville koble til datamaskinen via en USB-port ville være en mikrofon eller en platespiller. Bare plugg den kabelen som går fra enheten inn i en ledig USB-port og du er klar til å gå.

3 Plugg den grønne, røde og sorte ender av kabelen inn i riktig fargede pluggene på baksiden av lydkortet. Eksempler på enheter som ville koble til datamaskinen via disse fargede pluggene inkluderer høyttalersystemer eller stereo mottakere. Lydenheten kan bruke ett, to eller alle tre av disse pluggene. Bare plugg den aktuelle fargen kabelen i samme farge pluggen på datamaskinens lydkort som ligger på baksiden av enheten.

4 Plugg i spesialiserte røde og hvite kabler eller HDMI-kabler i sine samme farge plugger på lydkortet. Disse typer plugger ikke kommer standard på vanlige lydkort. Datamaskinen vil trenge en høykvalitets lydkort for å være kompatibel med enheter som kobles på denne måten. Sjekk lydkortet for hvilken type plugger du faktisk har før du kjøper lyd enheter.

5 Installere programvaren som fulgte med lydenheten. Lydenheter vil komme med en CD eller DVD fylt med viktig programvare som er nødvendig for at enheten skal fungere når tilkoblet. Sett CD eller DVD i datamaskinens CD- eller DVD-stasjon for å installere programvaren. Start datamaskinen på nytt for å fullføre programvareinstallasjonen og lydenheten vil være klar til bruk.