Hvordan koble opp en bærbar Gjennom Bright Internett

Bright House Networks tilbyr ulike planer for hjemmebrukere som varierer avhengig av brukernes Internet forbruk. Hvis du har mer enn én datamaskin hjemme, kan du dele Internett-tilkoblingen på dem alle. Når du er koblet til det trådløse Internett, vil du være i stand til å surfe på nettet, laste ned musikk og se videoer og bilder på den bærbare datamaskinen når du vil. I tillegg får du også nyte nettverksspilling på flere PCer.

Bruksanvisning

1 Kontakt Bright House Networks (se Ressurser for en link) til å sende inn en forespørsel om en Internett-tilkobling. Finn telefonnummeret til ditt lokale Bright House Networks støttekontor på nettstedet.

2 Vent til utstyr for å nå ditt hjem. Pakker opp esken og sette opp utstyret.

3 Koble til Internett-modem til Bright House Networks kabeluttak med lang kabel (følger med utstyret kit).

4 Sett strømkontakten inn i en "overspenningsvern". (Du må kjøpe separat fordi det ikke er inkludert i settet.) Overspenningsvernet må kobles til en jordet 110V stikkontakt.

5 Vente noen minutter for modemet lyser for å vise at den er koblet til systemet.

6 Sett inn installasjonsplaten av Bright House Networks i datamaskinens CD-stasjon.

7 Koble Ethernet-kabelen (følger med modem) til Ethernet-kontakten på datamaskinen og modemet.

8 Vent et par sekunder for PC lyset på kabelmodemet for å slå på. Dette indikerer at modemet er nå i koblet til datamaskinen.

9 Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren som dukker opp når modemet er koblet til. Etter konfigurasjonen på PCen, bør Internet begynne å jobbe.

Hint

  • Kontakt Bright House Networks kunden bekymre teamet på 1-877-892-3278 i tilfelle du har noen problemer med installasjon og konfigurasjon prosessen.