Hvordan koble opp en bærbar PC til en Sony projektor

Hvis du trenger å gjøre et produkt demonstrasjon eller presentasjon, kan en projektor være en stor hjelp. Med en bærbar datamaskin og en projektor kan du umiddelbart projisere bildet på skjermen til et rom fullt av folk, øker effektiviteten av presentasjonen og gjør din bedrift ser mer profesjonell.

Bruksanvisning

1 Plasser projektoren på et bord eller skrivebord. Sørg for at du har en klar skutt mellom fronten av projektoren og veggen eller skjermen der du har tenkt å vise presentasjonen.

2 Koble skjermkabelen til skjermporten på projektoren. Skjermen porten vil være små og nesten firkantet, og det vil ofte være blå i fargen. Koble skjermkabelen til den porten og fest den fast, enten ved å skru fingerskruene eller ved hjelp av en liten skrutrekker til å feste den på plass.

3 Koble den andre enden av skjermkabelen til skjermporten på den bærbare. Vri fingerskruene til kabelen sitter på plass, og deretter bruke skrutrekker til å stramme den ytterligere. Kontroller at kabelen er stram, men vær forsiktig så du ikke over-stramme den.

4 Sett projektoren til en strømuttak og slå den på. Så strøm på den bærbare datamaskinen og vente på den bærbare skjermen skal vises. Hvis du ikke ser den bærbare skjermen etter noen minutter, trykker du på "Input" -knappen på projektoren for å velge datamaskinen som inngangskilde.