Hvordan koble opp en bærbar PC til Wi-Fi på Starbucks

En kaffebar kan være det perfekte stedet å slappe av med datamaskinen og drikke og arbeide eller spille på Internett for en stund. I et forsøk på å tilby en tjeneste som bringer kunder til butikkene, har Starbucks inngått samarbeid med AT & T for å tilby gratis trådløs Internett-tilgang i selskapseide USA steder. Ta med laptop til Starbucks og koble til det trådløse tilgangspunktet for å begynne å surfe på Internett mens du nyte din kaffe.

Bruksanvisning

1 Undersøk den trådløse tilkoblingen ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen. Hvis ikonet viser signalsøyler, er datamaskinen konfigurert til å koble til åpne nettverk automatisk. Hopp til trinn 3.

2 Klikk på ikonet Trådløs å søke etter signal fra Starbucks trådløse tilgangspunktet. Klikk på "attwifi" tilgangspunkt, og klikk deretter på "Connect" knappen. Etter en stund, til de trådløse endringer forbindelse ikon vise signalsøyler, som indikerer at datamaskinen er koblet til.

3 Åpne en nettleser og gå til din hjemmeside eller en annen nettside. Tilgangspunktet omdirigerer nettleseren til Starbucks velkomstside, som viser vilkårene for bruk for gratis Wi-Fi service.

4 Klikk på "Connect" knappen for å godta vilkårene og begynne å surfe på nettet.