Hvordan koble opp Lydinngangsmodus til Min datamaskin

Hvordan koble opp Lydinngangsmodus til Min datamaskin


Datamaskiner kan være kraftige enheter for å skape musikk. De kan brukes til å programmere beats og andre sekvensert hendelser, sende signaler til eksterne instrumenter eller enheter, og til og med ta opp lyd genereres både internt og eksternt. Det finnes en rekke måter å koble en lydkilde til datamaskinen, avhengig av utstyret du har og hva slags opptak du ønsker å utføre.

Bruksanvisning

Koble en lydkilde

1 Sjekk inngangen på datamaskinen. Mange datamaskiner og lydkort har en "mikrofon" linje eller andre innspill, der du kan koble en enhet (vanligvis slike knekt godta en 1/8-tommers eller RCA hann tilkobling). Hvis det er problemer med "mikrofonen" linje eller hvis datamaskinen ikke har en, vil du trenge en annen slags forbindelse. Mange datamaskiner har USB-eller FireWire-porter i tillegg til sine vanlige lydporter. Du trenger et lydgrensesnitt hvis du ønsker å koble lydenheter til datamaskinen ved hjelp av disse portene.

2 Koble lydenheten til et lydgrensesnitt, om nødvendig. Kontroller at datamaskinen støtter den spesifikke lydgrensesnitt du bruker. Noen grensesnitt ikke krever at alle drivere eller programvare er installert på datamaskinen, mens andre ikke kan fungere uten slikt før installasjon. Undersøke disse konfigurasjonene før du kjøper et grensesnitt.

3 Koble utgangen av lydenheten (eller lyd-interface, hvis brukt) til inngangen på datamaskinen.

4 Konfigurer datamaskinen lydinnstillinger, slik at den ønskede lydinngang brukes. Dette kan gjøres innenfor hva programvaren du ønsker å bruke med lydenheten. Innenfor en slik programvare, er dette vanligvis konfigureres under en "Options", "Innstillinger" eller "Innstillinger" -menyen.

Hint

  • Hvis nivåene av enheten er for lavt, kan du ønsker å kjøre enheten gjennom en preamp for å forsterke signalet før den når datamaskinen. En forforsterker er brukt til å amplifisere et kildesignal før det behandles videre. En mikrofon, for eksempel ofte drar nytte av en forforsterker; sin opprinnelige signal er vanligvis ganske lav.