Hvordan koble opp PC-høyttalere til Laptop

Hvordan koble opp PC-høyttalere til Laptop


Bærbare kommer med innebygde høyttalere, men de vanligvis ikke er kraftig nok til å fylle et rom med lyd. Hvis du trenger noe høyere, trenger du eksterne høyttalere. Så lenge den bærbare har en hodetelefonutgang, installere eksterne høyttalere er en enkel prosess som vil forbedre lydkvaliteten samt volum.

Bruksanvisning

1 Koble høyttalersystemet strømadapteren til en stikkontakt bu, t ikke slå høyttalerne på ennå. Hvis høyttalerne har en egen knott eller kontroller for volum, slå den til null.

2 Sjekk foran, bak og på sidene av den bærbare datamaskinen for øretelefon kontakten. De fleste bærbare datamaskiner har 1/8-tommers mini-jack-innganger for "Mic" eller "Mikrofon" (rosa hull) og "øretelefoner" (grønn hull). Koble høyttalerkabelen inn i hodetelefonkontakten.

3 Slå på høyttalerne og prøve å spille en lyd eller videofilen fra den bærbare datamaskinen. Gradvis øke volumet av høyttalerne hvis det er en separat kontroller eller knotten på høyttaleren selv. Du kan også justere din bærbare audio innstillingen ved å dobbeltklikke på høyttalerikonet som finnes på systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen. Hvis høyttalerikonet ikke vises, klikker du på pilen for å utvide skuffen.

Hint

  • Hvis høyttalerne er koblet til, men ikke produsere noen lyd, kan det være en defekt høyttalertilkobling eller innstillinger. Trekk alle kablene til høyttalerne. Klikk på lydikonet i systemstatusfeltet (nederst til høyre på skjermen) og justere lydinnstillingene. Pass på at "Mute" alternativet ikke er valgt. Hvis du etter disse trinnene høyttalerne fremdeles ikke gi noen lyd, kan problemet være en ødelagt lyd sjåfør eller datamaskinens høyttalere kan være defekt. Installer lyddriveren eller vurdere å bytte høyttalerne.
  • Sett volumkontrollen på spilleren til null før du koble til høyttalere eller hodetelefoner til den bærbare datamaskinen. Også stille inn volumet på høyttaleren seg til null hvis den har et eget volum adjuster å koble den til den bærbare datamaskinen. Du kan skade lydinngangen på din bærbare datamaskin hvis høyttalervolumet er satt for høyt.