Hvordan koble opp Qwest Internett-tilgang

Hvordan koble opp Qwest Internett-tilgang


Det er mange fordeler for å oppgradere fra oppringt Internett-tjenesten til høyhastighets service. Qwest samarbeider med mange Internett-leverandører, men det er høyhastighets Internett-tjenesten kommer med noen installasjon teknikker.

Bruksanvisning

Hvordan koble opp Qwest Internett-tilgang

1 Abonner på høyhastighets Internett-tjeneste hos en Internett-leverandør som er kompatibel med Qwest høyhastighets Internett-ruter.

2 Kontroller at datamaskinen har et trådløst kort installert. For å bekrefte dette, kan du gå til "Device Manager" for å se om et trådløst kort er oppført. Hvis det ikke er trådløst kort oppført, må du kjøpe og installere en.

3 Koble Qwest høyhastighets Internett-modem til datamaskinen din med de riktige kablene som fulgte med modemet kit.

4 Plasser telefonen filtre som fulgte med modemet kit til alle telefonkontakter i ditt hjem. Filtrene unngå forstyrrelser fra telefonlinjen med høyhastighets Internett-tjeneste. Fire filtre burde vært inkludert med modemet kit. Hvis du trenger flere filtre, kontakt Qwest kundeservice.

5 Sett Qwest "Quick Connect CD" som fulgte med settet. CDen vil installere programvaren som er nødvendig for høyhastighets Internett-tilkobling. Når installasjonen er fullført, kan du åpne nettleseren og begynne å surfe på nettet.

6 Kontakt Qwest kundeservice hvis du er ubehagelig å installere høyhastighets Internett-tjeneste. Ved å ringe kundeservice, kan du be om å få en profesjonell installasjon av en av sine felt teknikere for en liten avgift. Du kan også se på Qwest online installasjons tutorial hvis du trenger mer hjelp.

Hint

  • Kontakt Qwest kundeservice på på (800) 244-1111.