Hvordan koble Outlook Express med Comcast

Ved hjelp av Comcast nettsted er ikke den eneste måten å få tilgang til e-posten. Du kan få tilgang til e-post via e-postprogrammer som Outlook Express. Ved hjelp av Outlook Express lar deg lagre din Comcast e-post informasjon på datamaskinen din. Det tar bare noen få minutter å koble Outlook Express til Comcast e-postkonto.

Bruksanvisning

1 Klikk på Outlook Express for å åpne programmet. Hvis du ikke har brukt Outlook Express i fortiden, vil du bli bedt om å oppgi din e-postinformasjon. Hvis du har brukt Outlook Express og legger din Comcast e-post til den, klikk på "Verktøy" i toppmenyen og "Kontoer." Velg "Mail" fanen øverst og klikk "Legg til" for å begynne.

2 Skriv inn navnet ditt. Det trenger ikke å være fullt navn; skrive hva du ønsker å vise på utgående e-post. Klikk "Next".

3 Skriv inn din Comcast e-postadresse. Skriv inn hele e-postadressen komplett med "@ comcast.net" og klikk "Next".

4 Velg "POP3" fra "Innkommende server" listevalg og skriv "mail.comcast.net" i "innkommende e-post" boksen og "smtp.comcast.net" i "utgående post" boksen. Hvis du vil fortsette, klikker du på "Next".

5 Skriv inn brukernavn i "Kontonavn" -feltet. Brukernavnet ditt er den delen av e-postadressen som kommer før @ comcast.net. For eksempel i e-postadressen [email protected], ville du skrive "Dittnavn" i "Kontonavn" boksen. Skriv inn ditt passord i "Passord" -feltet og sjekke "Husk passord" boksen ikke til å skrive inn passordet ditt hver gang du sender eller mottar e-post. La "Logg på med sikker godkjenning av passord" boksen tom. Klikk "Next" og deretter "Finish", selv om du ikke er ferdig ennå.

6 Marker e-postkontoen oppført og velg "Properties". Når Properties vinduet kommer opp, velg "Servers" -fanen på toppen. Merk av i boksen ved siden av "Min server krever godkjenning" og klikk på "Settings" boksen ved siden av den. Kontroller at "Bruk samme innstillinger som innkommende e-post server" er valgt, og klikk på "OK".

7 Velg "Avansert" fanen i vinduet Egenskaper. Under "Serverportnumre" overskriften, endre tallene ved siden av "Utgående e-post (SMTP)" til 587. La "innkommende e-post (POP3)" nummer det samme og "Denne serveren krever en sikker tilkobling" bokser ukontrollert.

8 Sjekk "Legg igjen en kopi av meldinger på serveren" hvis du ønsker å fortsatt få tilgang til e-post fra Comcast nettsiden. Hvis boksen ikke er merket, meldinger innkommende og utgående e-post vil bare bli lagret på datamaskinen i Outlook Express.

Hint

  • Hvis du har problemer med å sende e-post fra Comcast konto med Outlook Express, sjekk at du har endret "utgående post" server portnummer til 587.
  • Du kan endre detaljer om lagring av e-post på Comcast serveren under "Leave Kopi av melding på serveren" boksen for å slette fra serveren når slettet fra Outlook eller slette etter en viss periode.