Hvordan koble Pinterest til din Twitter og Facebook Timeline

Hvordan koble Pinterest til din Twitter og Facebook Timeline


Pinterest er et populært online plattform for deling av bilder og bilder, men ikke alle gjør bruk av tjenesten. I stedet for å laste opp bildene dine til flere sosiale medieplattformer som Twitter og Facebook, er du i stand til å koble disse kontoene til Pinterest for enkel deling. Etter din Twitter og Facebook-kontoer er koblet til Pinterest, trenger du bare å klikke den aktuelle boksen for å automatisk vise opplastede bilder på disse tjenestene i tillegg. Koble Pinterest med din Facebook-konto kan du også automatisk legge inn dine bilder til din Facebook Timeline.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Pinterest konto (lenke i Resources) og klikk på navnet på kontoen din, vises øverst på siden.

2 Klikk på "Settings" fra listen over alternativer som vises, deretter blar du ned til de sosiale nettverkene delen av siden.

3 Klikk på knappen ved siden av "Logg inn med Facebook" og logger på Facebook-kontoen. Klikk "OK" for å autorisere Pinterest koble til Facebook-kontoen.

4 Klikk "OK" for å tillate Pinterest til å legge til din Facebook Timeline. Når du har gjort det, viser Pinterest "Connected" og nettadressen til din Facebook-konto i sosiale nettverk delen av innstillingssiden.

5 Klikk på knappen ved siden av "Link til Timeline" for å automatisk legge inn Pinterest opplasting til Facebook Timeline uten å måtte klikke på "Share" -knappen hver gang.

6 Klikk på knappen ved siden av "Logg inn med Twitter" og logge deg på din Twitter-konto. Klikk på "Autoriser app" for å tillate Pinterest til å koble til din Twitter-konto.

7 Klikk på "Post to Facebook" eller "Post til Twitter" i boksene når du legger bilder til Pinterest for å automatisk dele dem med dine tilkoblede Twitter og Facebook-kontoer.

Hint

  • Hvis du valgte "Link til Timeline" alternativet for Facebook på "Post to Facebook" boksen ikke vil vises når du legger til nye bilder til Pinterest, da disse blir automatisk delt til din Facebook Timeline.
  • Klikk eller trykk på knappen ved "Logg på med Facebook" eller "Logg inn med Twitter" etter at kontoene er koblet til koble regnskapet igjen. Statusen endres til "Ikke tilkoblet" for å indikere den nye statusen.