Hvordan koble til en UBC Secure

The University of British Columbia, eller UBC, med en innmelding av mer enn 50.000 studenter, er ikke bare en av de største universitetene i verden, men institusjonen også skryte av en av verdens største private trådløse nettverk. Studenter og lærere medlemmer på UBC er i stand til å få tilgang til de skolene UBCSecure nettverk med krypteringsnøkler de kan laste ned fra universitetets servere. Når elever eller lærere laste ned og konfigurere krypteringsnøklene, er de i stand til å få tilgang til private nettverk fra nesten hvor som helst på nesten 1000 mål store UBC campus.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser, og gå til UBC "Setup Secure Access (ubcsecure)" Web-side (se Ressurser).

2 Klikk på den grønne banner i midten av siden merket "Auto Utility." Vent et nytt nettleser fane eller et vindu skal vises.

3 Gjennomgå "EULA." Klikk og aktivere "Jeg godtar vilkårene i EULA" alternativet. Klikk på den grønne "Start" -knappen.

4 Vent til XpressConnect verktøyet til å lansere i nettleseren din skjerm. Hvis verktøyet ikke lastes automatisk, klikker du på "Install manuelt" knappen på skjermen. Klikk på knappen "Kjør" når sikkerhetsbekreftelsesvinduet vises. Vent til XpressConnect installasjonsverktøyet til å vises i et popup-vindu. Avhengig av hastigheten på Internett-forbindelsen, kan dette ta flere minutter.

5 Klikk og aktivere "automatisk bestemme Network Connection" i "UBC Informasjonsteknologi Setup Secure Wireless (ubcsecure)" vinduet. Klikk på "Fortsett" knappen. Vent til installasjonsveiviseren for å oppdage det trådløse nettverkskortet og konfigurere for bruk på UBC sikkert nettverk.

6 Skriv inn UBC brukernavn og passord når du blir bedt. Klikk på "Lagre innstillinger" -knappen og deretter "Connect". Etter at nettverket godkjenner brukernavnet og passordet ditt, kan du surfe på sikkert nettverk eller surfe på Internett ved hjelp av UBC sikker proxy-servere.

Hint

  • Datamaskinen må ha et kompatibelt trådløst nettverkskort for å koble til UBC sikkert nettverk. For å se om kortet i datamaskinen din er i stand til å få tilgang til nettverket, kan du se en liste over kompatible Wi-Fi adaptere på UBC Secure nettsted (se Ressurser).