Hvordan koble til Internett trådløst med en bærbar PC

Hvordan koble til Internett trådløst med en bærbar PC


Bærbare datamaskiner er praktisk fordi de er lette, lett bærbar og like kraftig som stasjonære datamaskiner. Bærbare datamaskiner, men ble mye mer kraftig og fleksibel når trådløst internett ble mer allment tilgjengelig. Trådløst Internett er tilgjengelig gratis på en rekke kafeer, restauranter og bokhandlere, og så disse stedene er ofte fylt med personer som bruker bærbare datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har en trådløs Internett-adapter. Praktisk talt alle nye bærbare kommer med innebygde trådløse adaptere. Hvis du har en eldre bærbar PC, kan du kjøpe en USB trådløst nettverkskort som vil plugge inn din bærbare USB-port.

2 Slå på den bærbare datamaskinen og vent til Windows er ferdig starter opp. På oppgavelinjen nederst til høyre, se etter "Wireless Network Notification" -ikonet og klikk på den. Hvis du ikke ser en, gå til Kontrollpanel og klikk på "Network Connections". Velg "Vis trådløse nettverk."

3 Velg det trådløse nettverket du vil koble til, og klikk "Connect". Klikk på noen meldinger for å godta forbindelsen, for eksempel meldinger å fortelle deg at du er på et offentlig nettverk.

4 Åpne en nettside. Du må kanskje godta en avtale; I så fall bør nettsiden åpne til den aktuelle siden for eventuelle avtaler eller pålogginger som kreves av offentlig sted.