Hvordan koble til Internett ved hjelp av Bluetooth Pan service

Hvordan koble til Internett ved hjelp av Bluetooth Pan service


Koble til Internett ved hjelp av en Bluetooth Personal Area Network (PAN) er en enkel måte å dele Internett-tilkoblingen fra en mobiltelefon til en annen Bluetooth-aktivert enhet uten å bruke en USB-kabel. Bluetooth PAN serviceforbindelser fungere på samme måte som en Wi-Fi hotspot for Internett-tilgang, unntatt middel for overføring av den delte Internett-tilkoblingen er Bluetooth. Så lenge telefonen har evnen til å dele Internett-tilkobling via Bluetooth og datamaskinen har en Bluetooth-radio for å motta signalet, setter deling tilkoblingen sammen via Bluetooth PAN-tjenesten er enkel.

Bruksanvisning

1 Par datamaskinen og telefonen. Kontroller at telefonen er vert for PAN og datamaskinen er koblet sammen via Bluetooth, ellers vil du ha problemer med å koble til PAN tjenesten. Slå på Bluetooth ved å klikke på "Settings" -menyen på telefonen.

2 Høyreklikk på Bluetooth-ikonet i oppgavelinjen og velg "Legg til en enhet." Velg telefonen når den vises på skjermen, og klikk "Next". Om nødvendig inn en PIN-kode for å synkronisere telefonen og datamaskinen. Når PIN-koden er matchet på begge enhetene, de er koblet sammen.

3 Start Internet Connection Sharing. Start Internet deling på telefonen, og velg Bluetooth som tilkoblings medium. Klikk på "Connect" tasten på telefonen for å starte Internett-deling tilkobling.

4 Legg inn PAN nettverkstilkobling. Du kan koble flere datamaskiner eller andre Bluetooth-aktiverte enheter til PAN. For hver enhet, Klikk på "Start" -knappen, og deretter på "Control Panel". Velg "Nettverk og Internett", og neste velg "Nettverks- og delingssenter" for å åpne en liste over tilgjengelige nettverkstilkoblinger. Etter dette, velger du "Personal Area Network" og velg "Bluetooth-nettverkstilkobling."

5 Vis Bluetooth-aktiverte enheter. I "Bluetooth-nettverkstilkobling" dialog, bør du velge "Vis Bluetooth nettverksenheter" for å se en liste over alle PAN servicetilkoblinger i serien.

6 Velg tilkoblingen. Velg telefonen når den dukker opp på listen nettverksenheter. Du kan dobbeltklikke på navnet på enheten eller velg «Neste» for å fullføre tilkoblingen.

Hint

  • Når du deler Internett-tilkoblingen fra en mobiltelefon til en datamaskin via PAN service, være bevisste på din databruk. Selv ubegrenset deling planer som tilbys av mobiltelefon operatører innføre en grense på 5 GB data per måned. Ta kontakt med din mobiltelefon carrier for detaljer.