Hvordan koble til Internett ved hjelp av Dial Up

Hvordan koble til Internett ved hjelp av Dial Up


Dial-up er en form for Internett-tilgang som lar brukeren koble til en Internett-leverandør via telefonlinjen. Med høy hastighet teknologier som kabel, satellitt og DSL, er oppringt ansett som en gammeldags form for å nå nettet, på grunn av sin betydelig lavere hastigheter. Men ifølge en rapport utgitt av Federal Communications Commission i 2010, seks prosent av amerikanerne bruker oppringt Internett-tilkobling, hovedsakelig på grunn av sin lave pris.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har en eksisterende telefonlinje som kan brukes til å få tilgang til Internett. Enhver aktiv telefonlinje skal fungere, men det er viktig å innse at mens du er koblet til Internett vil du være i stand til å motta telefonsamtaler. Du kan imidlertid angi Internett-tilkobling for å slippe når et innkommende anrop kommer.

2 Velg en oppringt Internett-leverandøren som PeoplePC, Earthlink, AOL, MSN eller NetZero og ringe selskapet for å få en disk som gir den nødvendige programvaren (se Ressurser).

3 Plugg en standard telefonledning til modemutgangen på datamaskinen og koble den andre enden til telefonkontakten i veggen.

4 Plasser disken i CD-ROM-stasjonen på datamaskinen og laste ned programvaren. Følg instruksjonene for å installere programmet.

5 Oppgi kontaktinformasjon og faktureringsinformasjon og velg en tjeneste plan som passer ditt budsjett. Forvent å betale $ 10-20 per måned. Meld deg på tjenesten og gjøre oppmerksom på ditt brukernavn og passord.

6 Sett opp din oppringing plassering ved å skrive inn ditt nåværende telefonnummer. Velg om du ønsker samtale venter deaktivert eller aktivert mens du er koblet til Internett. Hvis Samtale venter er aktivert, vil Internett-tilkoblingen bli droppet for innkommende samtaler. Angi eventuelle spesifikke tall, for eksempel 1 eller 9, som må ringes å få en ekstern linje.

7 Velg et tilgangsnummer fra den medfølgende listen som vil tillate deg å koble til Internett-leverandøren via telefonlinjen. Finn et lokalt nummer, hvis det er mulig. Hvis et lokalt nummer ikke er tilgjengelig, kan du kontakte ditt lokale telefonselskap for å bekrefte din nåværende abonnement for å være sikker på at du ikke vil medføre noen ekstra kostnader ved å bruke oppringt.

8 Logg inn gjennom programmet ved å skrive inn brukernavn og passord. Lytt til modemet lyder som datamaskinen er koblet til Internett. Vent til programmet for å bekrefte påloggingsinformasjon. Når en forbindelse er etablert, er du fri til å surfe på nettet.