Hvordan koble til Internett ved hjelp av en bærbar datamaskin

Hvordan koble til Internett ved hjelp av en bærbar datamaskin


Bærbare datamaskiner kan koble seg til Internett via en Ethernet-kabel eller en trådløs link. De fleste moderne bærbare datamaskiner tilbyr både alternativer via en integrert Ethernet-port og trådløs adapter. I det usannsynlige tilfellet at du ikke har noen av disse alternativene, kan du bruke en USB-adapter for å legge til Internett-støtte. Windows gjenkjenner automatisk og installerer de nødvendige driverne for slike enheter, så installasjonen er smertefri.

Bruksanvisning

Wired Connection

1 Strøm på Windows-laptop.

2 Plugg den ene enden av en Ethernet-kabel til modemet Ethernet-port eller inn i en av de nummererte portene på ruteren.

3 Plugg den andre enden til Ethernet-porten på din bærbare PC. Windows vil automatisk koble seg til Internett når den oppdager sammenhengen.

Hvis du ikke har en Ethernet-port, koble en USB Ethernet adapteren inn i en ledig USB-port, og Windows installerer automatisk de nødvendige driverne for kortet, slik at Ethernet-port.

trådløs tilkobling

4 Klikk på ikonet for trådløst nettverk i systemstatusfeltet i Windows. Dette ikonet ser ut som fem gradvis større vertikale linjene.

Hvis du ikke ser dette ikonet, klikker du på "Start" -knappen, skriv "koble til internett," klikk "Koble til Internett" i søkeresultatene, og klikk på "Wireless" i vinduet som dukker opp. Dette vil utvide nettverksliste fra systemstatusfeltet. Hvis "Wireless" er ikke et tilkoblingsalternativ, ikke datamaskinen har trådløs tilkobling. Men du kan enkelt legge det ved å sette inn en trådløs USB-adapter og ha Windows automatisk installere de nødvendige driverne.

5 Klikk på nettverket du vil koble til og klikk "Connect".

6 Skriv inn sikkerhetsnøkkelen i pop-up vinduet og klikk "OK" for å koble til.