Hvordan koble til Internett ved hjelp av en laptop og mobiltelefon

Hvordan koble til Internett ved hjelp av en laptop og mobiltelefon


Hvis du har en mobiltelefon plan fra en stor leverandør, er sjansen stor for at du kan bruke den til å koble seg trådløst til Internett på den bærbare datamaskinen. Selv om trådløse luft kort er også tilgjengelig, kan telefonen fungere like bra, slik at du tilgang uansett hvor telefonen er tilgjengelig. Du trenger ekstra maskinvare og programvare for å koble telefonen til datamaskinen. Du vil sannsynligvis også må abonnere på en mobiltelefon plan som inkluderer datatjeneste.

Bruksanvisning

1 Koble mobiltelefonen til datamaskinen ved hjelp av en adapterkabel som kan kobles til telefonens data port og den bærbare USB-port. Denne kabelen er vanligvis en del av et "mobilt kontor" kit designet for telefonen.

2 Installer driveren og programvaren for adapterkabel, noe som vil komme på en medfølgende CD-ROM eller være nedlastbare. Veiviseren for programvaren vil gi de nødvendige steg-for-trinn-instruksjoner.

3 Åpne programmet for hjemmekontor programvare, som vil bli plassert i datamaskinens programmer eller Programmer-listen.

4 Klikk på "Connect" knappen i programmet søknad for å logge seg på internett.

Hint

  • Du må ha telefonen påslått mens den er tilkoblet. Du bør også holde styr på telefonens batteri når du er tilkoblet, med mindre datakabelen gjør at telefonen bli drevet gjennom den bærbare datamaskinen.