Hvordan koble til Internett ved hjelp av en mobiltelefon og hjemme-PC

Hvordan koble til Internett ved hjelp av en mobiltelefon og hjemme-PC


Flere og flere mennesker er telecommuting fra hjemmet i disse dager, noe som betyr å ha en konsistent Internett-tilgang er viktig. Hvis Internett-forbindelsen og til faller eller kutter helt ut å ha en backup kan være en god idé. Ved hjelp av mobiltelefonen med en data plan er en smart måte å sikkerhetskopiere din Internett-tilkobling på datamaskinen, som det kan være relativt raskt og billig.

Bruksanvisning

1 Få en mobiltelefon dataabonnement fra din mobiltelefon. Du kan gjøre dette ved å ringe dem og be om å bli registrert for en plan. Dette vil tillate deg å bruke telefonen til å surfe på Internett eller å bruke den som et modem for datamaskinen. Det koster mellom $ 10- $ 30 for slike planer.

2 Få en mobiltelefon datakabel. Dette vil tillate din mobiltelefon og din hjemme-PC til å kommunisere med hverandre. Du kan finne disse på linje (se Ressurser nedenfor) for mellom $ 15- $ 30.

3 Slå på datamaskinen. Koble datakabelen til din mobiltelefon og plugg den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen. Vent i noen sekunder og du vil få en "Ny maskinvare funnet" -melding, og det vil be deg om å installere driverne for det.

4 Klikk på "Har diskett," og deretter "Browse". Sett disken som fulgte med data kit i CD-ROM-stasjonen og klikk "Next". Datamaskinen vil finne driverne og begynner å installere dem. Vent til de er installert og deretter "Finish".

5 I Windows går du til "Start Meny" og deretter "Network" og deretter "Network and Dial-Up Connection." På toppen klikk "Nettverks- og delingssenter." På venstre velge "Setup en tilkobling eller et nettverk."

6 Velg "Setup en ekstern tilkobling." Skriv inn brukernavn og passord. For de fleste operatører i USA er det "Gjest" (uten anførselstegn) for både brukernavn og passord. For andre land se Resources nedenfor.

7 Tast inn telefonnummeret. Dette vil variere fra operatør til operatør, men disse er tallene for følgende operatører.

Cingular / AT & T * 99 **

2 # eller 99 # (prøv begge).
Verizon, prøv # 777
Sprint er også # 777

Hvis din ikke er oppført, må du kontakte tjenesteleverandøren.

8 Navn tilkoblingen din og klikk på "Lagre".

9 Klikk på tilkoblingen du nettopp har opprettet, og trykk "Dial". Vent noen sekunder, og det vil koble til Internett. Når den har åpne nettleseren og surfe normalt.