Hvordan koble til Internett ved hjelp av en mobiltelefon som modem for Xbox Live

Hvordan koble til Internett ved hjelp av en mobiltelefon som modem for Xbox Live


Tethering, eller bruke en mobiltelefon til å koble til internett, har lenge tillatt eierne av bærbare datamaskiner til å koble til Internett. Hva folk flest ikke vet er at den samme metoden kan brukes til å koble et helt nettverk til Internett. En Xbox 360 eller en annen nettverksenhet kan bruke denne tilkoblingen akkurat som om de var koblet bruker et kabelmodem, om enn på mye lavere hastigheter. Alt du trenger er en Ethernet-svitsj og en datamaskin for å tjore telefonen til.

Bruksanvisning

Tethering telefon

1 Koble mobiltelefonen, ved hjelp av USB-kabelen til datamaskinen.

2 Ved hjelp av de tilgjengelige fra mobiltelefonen drivere, installere telefonen på datamaskinen.

3 Koble til Internett ved hjelp av mobiltelefonen.

Deling av Internett-tilkobling

4 Høyreklikk på knappen på oppgavelinjen som representerer nettverkstilkoblinger. Det ser ut som en skjerm med en Ethernet-kabel foran den.

5 Velg "Åpne Nettverks- og delingssenter."

6 Se etter alternativet merket "Endre innstillinger for nettverkskort." Klikk på den.

7 Velg, på neste skjerm, ikonet som representerer mobiltelefon. Det kan bli kalt "Local Area Connection X", der X er et tall.

8 Høyreklikk på det valgte ikonet. Velg "Properties".

9 Klikk på fanen merket "Sharing".

10 Kryss av i boksen merket "Tillat andre datamaskiner til å koble seg til gjennom denne datamaskinens Internett-tilkobling." Klikk på "OK" -knappen.

Sette opp nettverket

11 Plugg inn Ethernet-svitsj.

12 Koble en Ethernet-kabel til bryteren, og den andre enden til datamaskinens deler tilkoblingen.

1. 3 Plugg en annen kabel til Xbox 360, og den andre enden inn i bryteren.

Hint

  • Dette oppsettet vil fungere med alle enheter med en Ethernet-port, inkludert andre datamaskiner, Sonys PS3 eller Nintendo Wii. Mens hastigheter vil være begrenset, hvis du bruker minst en 3G-tilkobling, bør det være rask nok for noen lett spill.
  • Denne typen oppsett er også mulig med trådløst nettverk. Du trenger ikke Ethernet-kabler eller bryteren, men du trenger en Xbox 360 trådløs nettverksadapter, som selges for ca $ 79.99. Ellers er fremgangsmåten nesten identiske.
  • Det største problemet med denne typen oppsett er at du kobler til Internett med en mobiltelefon kan bli svært kostbart svært raskt. Selv såkalte "ubegrenset" data planer har en tendens til å ha 5 Gigabyte per måned bruk grenser, og leverandører vil ta betalt for i løpet av bruksområder.