Hvordan koble til Internett ved hjelp av en WiFi-minikort

Koble til Internett ved hjelp av en WiFi-mini-kort er enkelt. Når kortet er installert på datamaskinen, og at driverne er konfigurert, kan du koble til WiFi-nettverk med letthet, ved hjelp av "Network and Sharing" kontrollpanelet i Windows. Den største fordelen med en WiFi Mini-PCI-kortet er at det monteres på innsiden av kabinettet. Du trenger ikke å ta hensyn til plass en tradisjonell USB WiFi-adapter krever.

Bruksanvisning

1 Installer driverne for Mini PCI WiFi-kort. Mini PCI WiFi-kort kan ha kommet med en CD som inneholder drivere for maskinvaren. Hvis ikke, bør du være i stand til å finne drivere tilgjengelig for nedlasting på produsentens hjemmeside. Last ned drivere, og dobbeltklikk på den nedlastede filen for å installere dem.

2 Installer Mini PCI-kort. Med driverne installert, kobler du WiFi-kortet til en tilgjengelig Mini PCI-spor på datamaskinen din. Hvis du har en trådløs Mini-PCI-adapter, må du bare fjerne det gamle kortet og sette inn den nye.

3 Finn tilgjengelige trådløse nettverk. I Windows kan du finne en liste over tilgjengelige WiFi-nettverk som du kan koble til på "oppgavelinjen". Se nederst i høyre hjørne av skjermen for nettverkslisten.

4 Koble til et Wi-Fi-nettverk. Finn det nettverket du ønsker å koble til, og klikk på nettverket navn, også kalt SSID. Hvis WiFi-nettverket er kryptert, må du skrive inn WEP eller WAP krypteringsnøkkel for å få tilgang til nettverket. Etter inn krypteringsnøkkelen, og klikk "Connect".

Hint

  • Windows vil automatisk huske WiFi-nettverk som du kobles til via din Mini PCI WiFi-kort. Hvis du ønsker å slette lagrede nettverk og holde Windows fra automatisk koble til nettverk når de er innenfor rekkevidde, åpne "Network and Sharing" kontrollpanel. Se de trådløse nettverkene, merker nettverkene du vil slette, og klikk deretter på "Delete" -knappen.