Hvordan koble til WordPress Bruke Filezilla

Blogging plattform WordPress kommer i to former: en egen vert versjon, som du kan laste ned fra wordpress.org, og en vertsbasert tjeneste på wordpress.com. Du kan ikke laste opp innhold, for eksempel bilder og PDF-filer, til en hosted wordpress.com blogg med et FTP-program som FileZilla; du kan bare laste opp via webgrensesnittet. Du kan bruke FileZilla til å laste opp til en server der du kjører en egen vert WordPress installasjon hvis den serveren har FTP aktivert, som mange verter gjør. Spør din hosting leverandør for ditt brukernavn, passord og vertsnavn for FTP tilgang til din WordPress blog.

Bruksanvisning

1 Åpne FileZilla på datamaskinen.

2 Skriv inn Web vertens vertsnavn i "Host" boksen. Dette ligner ofte det faktiske webadresse. For eksempel, hvis bloggen din er på myblog.com, kan FTP-verten være "myblog.com" eller "ftp.myblog.com."

3 Skriv inn Webhotell brukernavn og passord i sine respektive bokser. Vanligvis, men ikke alltid, disse legitimasjon er det samme som du bruker til å logge på en webbasert kontrollpanel for ditt nettsted. Når du kobler til, filene på webserveren vises til høyre.

4 Gå til Hjem-mappen, som kan kalles "www", "hjemme" eller "public_html".

5 Naviger til mappen som heter "wp-content" inne i katalogen der du installerte WordPress.

6 Naviger til mappen som heter "plugins" for å laste opp en ny plugin. Naviger til "opplastninger" -mappen og eventuelt til riktig år og måned laste opp innhold som bilder eller PDF-filer.

7 Klikk og dra filer du vil laste opp fra venstre side av skjermen, hvor den er på datamaskinen, i riktig mappe på høyre side av skjermen, som er din webserver. Filene vil kopiere til WordPress installasjon, men originalene forblir på harddisken på datamaskinen.