Hvordan koble tre skjermer til én datamaskin

March 14 by admin

Bruke flere skjermer for en enkelt datamaskin har blitt en populær måte å gjøre mer med datamaskinen. Gaming er enklere med en ekstra skjerm for mer plass, og studier har vist at bruk av flere skjermer på en enkelt datamaskin faktisk øker produktiviteten av den gjennomsnittlige kontorarbeider. Mest ny maskinvare og alle moderne operativsystemer har støtte for flere skjermer oppsett, men noen ekstra maskinvare kan være nødvendig å ha flere enn to skjermer. Les videre for å finne ut hvordan du skal gjøre dette med en hvilken som helst moderne PC.

Bruksanvisning

1 Installer skjermkortene i PC-en hvis du ikke allerede har gjort det. Moderne PCer kan støtte så mange skjermkort som du har PCI-spor, så er lett å installere flere kort. Hvis du ikke er kjent med å installere hardware i en PC, spør en PC verksted for å gjøre det for deg.

2 Koble den andre skjermen til datamaskinen og deretter åpne skjerminnstillingene. I XP, gjør dette ved å klikke på "Start" -> "Kontrollpanel" -> "Utseende og temaer" -> "Display". I Vista, gjør dette ved å klikke på "Start", skrive "personalisering" i søkefeltet, og deretter klikke på "Skjerminnstillinger".

3 Identifiser skjermer og flytte dem på plass. I XP, må du klikke på "Settings" -fanen først. Klikk på "Identifisere" for å vise et stort antall på hver skjerm identifisere sin plassering. Du skal se et bilde av to skjermer, som du kan dra i samme posisjon som skjermene. Du kan også endre oppløsningen på skjermene på dette punktet.

4 Klikk på "Apply" for å lagre endringene og gå ut av visningen manager. Den andre skjermen skal nå vises riktig.

5 Gjenta trinn 2-4 for tredje skjerm. Windows skal automatisk oppdage denne skjermen og håndtere det på samme måte som den andre skjermen.

Hint

  • Før du installerer ny maskinvare i datamaskinen, må du alltid sørge for å sikkerhetskopiere data. Mens det er vanligvis ikke noe problem med den nye maskinvaren, vil sikkerhetskopiere holde deg og dine data trygge.

Related Articles