Hvordan koble TV-en min til min Dell Inspiron 8000

Koble TV-en til din Dell Inspiron 8000 når du vil vise bilder, lysbildefremvisninger eller spesial redigerte videoer til venner og familie. TVen har en større skjerm som kan vise denne type data, noe som gjør det mer behagelig når det er mer enn en seer. De fleste HD-flatskjerm-TV godta en tilkobling fra en datamaskin. Men eldre TV-apparater kan også kobles til datamaskinen, forutsatt at du har de riktige kabler eller tilbehør. Den kobler til datamaskinen til TV-apparatet ikke tillater deg å se på TV på datamaskinen. I stedet, det kan du se elektroniske data på TV.

Bruksanvisning

HDTV tilkobling

1 Finn VGA-kontakten på TV-en. Dette er vanligvis på siden eller på undersiden av TV-en.

2 Koble den ene enden av en VGA-kabel til VGA-porten på datamaskinen. Dette er porten du vanligvis bruker til å koble til en ekstern skjerm. VGA kabler kan kjøpes i en rekke størrelser på hvilken som helst datamaskin tilbehør butikken.

3 Koble den andre enden av kabelen til VGA-kontakten på TV-en.

4 Slå på TV-en og datamaskinen. Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet og velg "Graphics Options" fra rulle oppført vises. Velg "Output til" og velg skjermen fra listen over alternativer. Dette er fordi fjernsynet fungerer som din skjerm via VGA-kabel.

S-Video

5 Koble en syv-pinners S-Video-kabelen til datamaskinen, hvis TVen ikke har VGA-tilkobling. Dell Inspiron 8000 er utstyrt med en syv-pinners S-Video-port. Bare sørg for at TV-en har også den samme porten, siden noen S-Video-porter har fire pinner i stedet for syv nålene.

6 Koble den andre enden av S-videokabel til TVen.

7 Slå på TV-en og datamaskinen, og du bør se databilder på TV.

8 Følg trinn 4 i seksjon 1, hvis TV-en ikke viser datamaskinen data.

Scan Converter Box

9 Koble en VGA eller S-Video-kabelen til datamaskinen. Koble den andre enden til omformer boks.

10 Koble video komponent kabler til TVen. Dette er de små gule, røde og hvite kabler brukes til å koble digitale enheter til en TV.

11 Koble den andre enden av audio og video kabler til omformer boks i de riktige portene.

12 Koble omformer boksen til et strømuttak. Slå på omformer boks, TV-en og datamaskinen. Du skal se bildene dine på TV-en. Følg trinn 4 i § 1 om skjermen er fortsatt svart etter at maskinen er slått på.